10 dec 2008

Wedstrijdsverslag KSV Geraardsbergen – E. Machelen

KSV Geraardsbergen – Eendracht Machelen: 2-2

Naast de langdurig gekwetsten Michael Fleurinck, Keone Perreman en Tim Wattez kon KSV ook geen beroep doen op Kevin De Wannemaeker die de ziekenboeg kwam vervoegen.
Toch kon Nicky Vandenborre reeds na vijf minuten de score openen: 1-0.
Halverwege de eerste helft kwamen de Geraardsbegenaars dicht bij een tweede treffer, maar doelman Davy Van Hauwaert kon de vrije trap van Pieter Van Der Linden in hoekschop verwerken. Een tiental minuten voor de rust zorgden ook de bezoekers voor het eerst voor gevaar. Na een vrije trap kon thuisdoelman Michel Wittenberg de kopbal van Davy Van Hastel stoppen.
Kort na de rust mochten de bezoekers een corner trappen, en zorgde Samuel Van Hoye voor de gelijkmaker: 1-1.
Aan de overkant moest doelman Davy Van Hauwaert een vrijschop van Christian Golike stoppen. Ook KSV-doelman Michel Wittenberg moest plat op een doelpoging van Davy Van Hastel. Op het uur kon de bezoekende doelman een poging van Nicky Vandenborre afweren. Stijn Serlippens nam de daaropvolgende corner voor zijn rekening, en deze keer kopte Nicky Vandenborre de bal wel tegen de netten: 2-1.
Enkele minuten later moest Michel Wittenberg redden op een schot van Samuel Van Hoye. Ook Machelen-doelman Van Hauwaert moest zijn talent nog tonen bij een nieuwe doelpoging van Nicky Vandenborre. Met nog een kwartier te spelen ging Jonathan Verzele neer in het strafschopgebied, en kon Thierry De Wulf vanop de penaltystip scoren: 2-2.
De thuisploeg kreeg nog een kans via Steven Maginet, en de bezoekers kwamen nog aandringen via Koen Baele. De score bleef echter onveranderd.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Van Der Linden, Vanslembrouck, Sadones, Maginet, Golike (83′ De Backer), Roelandt, Straetmans, Vandenborre, Serlippens (80′ Broodcoorens), De Groot (64′ De Leenheer).

Eendracht Machelen: Van Hauwaert, De Clercq, Van Hastel, Geurs, Heude, Van Hoye, Ghyselinck (46′ Heyde), Baele (88′ Vermeeren), De Wulf, Verzele, Van Kerckhoven (46′ Gevaert).

Doelpunten: 5′ Nicky Vandenborre (1-0); 48′ Samuel Van Hoye (1-1); 61′ Nicky Vandenborre (2-1); 76′ Thierry De Wulf (2-2).

Volgende zondag spelen de rood-gelen thuis tegen Osta Meerbeke.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background