fbpx
3 okt 2014

Voetbalschool zoekt bijkomende techniektrainers

De Voetbalschool Atletico zoekt versterking voor de regio Brakel-Geraardsbergen-Zottegem.

Atletico is al acht jaar actief als een open en onafhankelijke voetbal- en keeperschool, die zich vooral richt op de technische ontplooiing van jonge voetballers. Ze is actief in Oost- en West-Vlaanderen.

Door de uitbreiding van de laatste jaren en een meer professionele aanpak, heeft de voetbalschool nood aan bijkomende trainers. Ze kijken uit naar één of meerdere trainers (m/v) die actief kunnen zijn in de Techniekschool en/of tijdens diverse vakantiestages. De Voetbalschool Atletico werkt exclusief volgens de “Total Soccer Method”, een opleidingsmethode die ontstaan is in Nederland en meer en meer landen kan overtuigen. Kandidaat-trainers krijgen van Atletico een gratis opleiding in de Total Soccer Method. Met dit getuigschrift in de hand kunnen ze al dan niet aan de slag gaan bij de voetbalschool.

Manager Eddy Van Oost: “Wij zoeken kandidaten met een positieve ingesteldheid, visie, gedrevenheid en ambitie om jonge spelertjes technisch beter te maken. Wie zich aangesproken voelt, mag bellen naar 0478/980908 of stuurt een mail aan eddy.vanoost@atletico.be.  

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background