26 mrt 2006

Verslag Thompson Cycling Team

Dieter Van de Vyver (Thompson Cycling Team) behaalde vandaag zijn tweede overwinning in Nederzwalm. Dieter zette half koers de beslissende ontsnapping op het getouw en kreeg drie renners in steun.

In de slotfase kon Dieter afstand nemen van zijn tegenstanders om met kleine voorsprong zijn tweede overwinning te boeken.. Guy Ten Hartog reed er eveneens een sterke wedstrijd. Guy stak al vroeg zijn neus aan het venster en onderstreepte zijn knappe wedstrijd door nog uit het peloton weg te fietsen en zo afgescheiden als 5de over de meet te komen.

Niels Vandyck behaalde opnieuw twee ereplaatsen dit weekend. Zaterdag werd hij 9de in Couthuin en vandaag 6de in Aalst-Sint-Truiden. Zaterdag maakte Niels deel uit van een kopgroep van 11 maar hij kwam samen met twee Denen ten val in de laatste kilometers. Gelukkig zonder erg.

Tim De Pelsmaker stond in Zottegem-Bevegem al snel langs de kant wegens een aflopende tube. Dean Cooreman en Garrit Broeders plaatsten zich in de pelotonsprint als 13de en 14de in diezelfde wedstrijd. Op zondag werd Tim 25ste in Drieslinter.

Yannick Sijnesael, Michiel Wattez (beiden ziek) en Mauro De Smedt (examens) kwamen niet in actie dit weekend.
Veldrijder Kenneth Mariƫn kreeg een brief in de bus voor een stage met de nationale ploeg in de Paasvakantie.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background