17 mei 2007

Verslag TCT in Europaprijs

Het Thompson CT stond vandaag aan de start van de Flanders Europe Classic in eigen Geraardsbergen, meteen het debuut voor de ploeg in een internationale confrontatie. Nick De Block, al een tijdje in uitstekende doen, was voor de Muur van Geraardsbergen in een groepje van 10 belandt die jacht maakten op 15 koplopers. Nick raakte goed over de Muur en hun groepje kreeg net voor de plaatselijke ronden gezelschap van een andere groep waarin Niels Vandyck een plaatsje had veroverd. In de plaatselijke ronden kreeg TCT met heel wat pech af te rekenen.
Joris Haers kwam terug in het peloton na kettingbreuk en ook Nick bleef niet gespaard. Hij bevond zich nog steeds in een groepje voor het peloton tot hij met spaakbreuk aan de kant moest. Nick diende te wachten tot na het peloton voor een wielwissel. Nick kwam nog terug maar dit koste zoveel energie dat hij nadien toch de wedstrijd moest verlaten.
Mauro Desmedt kwam met enkele andere renners ten val in de derde plaatselijke ronde maar keerde eveneens nog terug in het peloton.


Julien Vermote.

Vooraan veranderde de situatie, een 16-tal renners kwamen voorop waarbij Joshua. Daarachter vormde zich een groep van 10 met daarbij alweer Niels. Julien Vermote snelde vooraan naar de winst en Joshua werd afgescheiden 4de. Niels finishte ook nog voor het peloton op een 21ste plaats. Als ploeg boekten we hierdoor een mooie 4de stek in het ploegenklassement.

Zondag komen Niels Vandyck, Garrit Broeders, Nick De Block, Joshua Soberon en Guy Ten Hartog aan de start van het Belgisch Kampioenschap in Zemst.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background