5 sep 2005

Verslag SD Cycling

Bart Van den Berghe won gisteren de wedstrijd in Leeuwergem-Zottegem. 5 renners konden zich op 3 ronden van het einde losrukken van het peloton waarna Bart zich in de eindsprint de snelste toonde. Meteen de 3de seizoenszege voor Bart dit seizoen. De andere jongens (Bernd, Dennis, Glenn en Maarten) finishten met het peloton. Ook in Opwijk finishten Niels en Kenneth Mariën in het peloton. Kenneth vat komend weekend het veldritseizoen aan.

Zaterdag was de jongste aanwinst Bernd Van Snick vertegenwoordigd in een kopgroep van acht. Het gebrek aan ervaring liet zich gevoelen in de eindsprint en Bernd werd 8ste. Toch knap als je weet dat Bernd pas 2 maanden geleden startte met koersen.

Minder goed nieuws valt er over Garrit Broeders te noteren. In de klimkoers te Wanne liep hij een dubbele polsbreuk op. 6 weken gips zorgen ervoor dat Garrit noodgedwongen een punt moet zetten achter zijn seizoen.

Volgend weekend neemt het team deel aan de Tour Européen des Jeunes.

Bart Van den Berghe, Joshua Soberon (indien hersteld van knieblessure), Glenn Kina en Niels Vandyck vertegenwoordigen er de clubkleuren terwijl Dennis Delannoit zijn leidersplaats in de Beker van de Vlaamse Ardennen verdedigt.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background