31 aug 2008

Verslag Heusden – Wezen-Vrienden

Beker van Vlaanderen: Domani Heusden – Wezen-Vrienden 61-42.

Voor de derde opdracht in de Beker van Vlaanderen moesten de Wezen de verre verplaatsing naar het Limburgse Heusden maken.
Domani Heusden begon aan de wedstrijd met Truyers, Duysters, Lenssen, Assecour en Cuypers. Bij de Geraardsbergenaars gingen Jeffrey Antheunis, Andria Soldo, Kurt Van Herreweghe, Steven Vandingelen en Ken Galle van start.
Via Steven Vandingelen kwamen de bezoekers op voorsprong: 3-4. De thuisploeg reageerde met o.m. twee driepunters van Cuypers: 13-4. Via Koen Romeyns en Kristof Callebaut probeerden de Wezen-Vrienden de schade te beperken, maar op het einde van het eerste quarter was er toch reeds een verschil van 7 punten: 15-8.
In de beginfase van het tweede quarter brachten Koen Romeyns, Andria Soldo, Steven Vandingelen en Kurt Van Herreweghe de bezoekers terug in de wedstrijd: 17-15. Via o.a. twee driepunters van Lenaerts konden de Limburgers toch gaan rusten met een bonus van 7 punten: 26-19.
Onmiddellijk na de rust konden Koen Romeyns en Kristof Callebaut de achterstand overbruggen: 26-25. De hoop van de weinige meegereisde supporters was echter van korte duur want met driepunters van Assecour en Cuypers, en korven van diezelfde Cuypers en Truyers lieten de Limburgers een tussentijdse 18-0 optekenen: 44-25. In de slotminuten van het derde quarter konden Jeffrey Antheunis, Steven Vandingelen en Ken Galle toch nog een deel van de achterstand wegwerken: 44-30.
Na vier minuten spelen in het vierde quarter moest Koen Romeyns met vijf fouten naar de kant. Toch naderden de Wezen-Vrienden terug tot op 8 punten: 50-42. Met drie afstandshots van Duysters en eentje van Lenaerts zorgde Heusden toch nog voor een zwaar verdict: 61-42.

Domani Heusden: Cuypers (15 punten); Duysters (14 punten); Truyers (10 punten); Lenaerts (9 punten); Vaes (5 punten); Assecour (3 punten); Lenssen en Gybels (elk 2 punten); Vervoort (1 punt).

Wezen-Vrienden: Steven Vandingelen (12 punten); Koen Romeyns en Kristof Callebaut (elk 9 punten); Kurt Van Herreweghe (6 punten); Ken Galle (3 punten); Andria Soldo (2 punten); Jeffrey Antheunis (1 punt).

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background