27 mrt 2017

Verdiende overwinning voor KSV Geraardsbergen

Op de 28ste speeldag kregen de rood-gelen het bezoek van Eendracht Houtem.

Op de 28ste speeldag kregen de rood-gelen het bezoek van Eendracht Houtem.
Het was lang wachten op de eerste doelkansen. Halverwege de eerste helft mocht de thuisploeg een corner trappen en Dieter Noël-Dero kopte meteen de bal tegen de touwen: 1-0.
Net voor de rust moest bezoekend doelman Gianni Ramsdam ingrijpen op een poging van Timmy De Vuyst.
Ook in de tweede helft moesten we een kwartier wachten op doelkansen. Pogingen van Jens Marchand gingen echter over en naast. Aan de overkant verdween een schot van Joppe Beirens over de dwarsligger. In de slotminuten kwam de Oudenberploeg nog een paar keer gevaarlijk opdagen. Op aangeven van Lennert Machtelinckx ging de kopbal van Jurgen Letouche echter naast. Enkele tellen later kon Dieter Noël-Dero voorzetten, maar Maxime Cools besloot op de paal. En doelman Gianni Ramsdam moest ook nog eens redden op een nieuwe doelpoging van Maxime Cools.
KSV Geraardsbergen: Van Den Driessche, Waegeman, Marchand Yannick, Hinderdael, Marchand Jens (67’ Van Acoleyen), Machtelinckx, De Vuyst Timmy (74’ Letouche), Cools, Noël-Dero, Nissens, Van Der Linden.
Eendracht Houtem: Ramsdam, Eeckhout, Van Santen, De Keyser, Michiels, Schotte, Temmerman, Van Wassenhove (69’ Van Ime), Beirens, Schamp (61’ De Meyer), De Buyst (46’ Van De Moortele).
Doelpunt: 23’ Dieter Noël-Dero (1-0).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background