20 nov 2007

Uitslagen Ons Huis

In de ploegencompetitie NIDM (Nationale Interclub Driebanden Matchbiljart) verloor ploeg 1 van KBC Ons Huis, uitkomend in derde nationale D, thuis met 2-6 van BC Biljartvrienden Gent. Luc Gillade was de enige die wist te winnen (27-26). Nico Mangelinckx (26-27) en Kristof Labie (33-34) verloren beiden nipt op één puntje, Walter Temmerman verloor met 18-34. Met één nipte winstpartij en twee nipte verliespartijen kon de uitslag ook in het voordeel van KBC Ons Huis zijn uitgedraaid. Maar niet dus. In het klassement valt de ploeg terug naar een zevende plaats op 5 punten van de leiders uit Oostende.

Ploeg 2 van KBC Ons Huis, uitkomend in vierde nationale F, verloor met zware 8-0-cijfers bij de gedoodverfde kampioenen van Wimbledon Menen. André Van Kerckhove kon met een 15-22 verlies nog een beetje weerwerk geven, maar Danny De Taeye (12-27), Geert De Vos (7-22) en Stefaan Van der Poorten (6-27) kwamen niet in het stuk voor. In het klassement blijft ploeg 2 troosteloos laatste.

Peter De Backer (lid van KBC Ons Huis) verloor met zijn ploeg BC Quality Zele in de eerste klasse met 6-2 bij de Ceulemans-ploeg van BC Mister 100 Lier. De Backer moest het opnemen tegen kleinzoon Peter Ceulemans en verloor met 50-34 in slechts 27 beurten. Even meegeven dat de Ceulemans-ploeg naast kleinzoon Peter bestaat uit vader Koen Ceulemans, nonkel Kurt Ceulemans en bompa Raymond Ceulemans. In het klassement van de top-klasse zakt de ploeg van De Backer terug naar de achtste plaats.

Ben Beylemans en Joris De Bou, beiden lid van KBC Ons Huis maar spelend voor tweedeklasse K. Brugse BC, kenden een off-day en verloren thuis met 0-8 van BC ‘t Lammeken uit Mariakerke. Beylemans speelde een barslechte partij en verloor met 34-25. De Bou verloor met 42-35 van de Nederlander Huub Wilkowski. In het klassement valt de ploeg van Brugge terug naar de zesde plaats.

Peter De Backer en Joris De Bou kwamen ook in Nederland in actie. De Backer verloor met 50-38 in 28 beurten van Eddy Merckx. Zijn ploegen Delta Frans Bevers uit Goes won met 6-2. In het klassement staat de ploeg nu op de zesde plaats. De ploeg van De Bou, Corfu uit Sint-Oedenrode won voor de eerste keer dit seizoen. In Den Haag werd met 2-6 gewonnen. De Bou won zijn partij met 45-39 van de jonge Glenn Hofman. De ploeg van De Bou staat in het klassement nu gedeeld voorlaatste met 3 punt uit 8 wedstrijden. In de komende wedstrijden tegen degradatieconcurrenten moet hun klassement nog kunnen verbeterd worden.

Beker der Gewesten

In de ploegencompetitie Beker der Gewesten driebanden op match biljart (Oost-en West-Vlaanderen), verloor de ploeg van KBC Ons Huis thuis met 2-4 van KBC Westveld uit Destelbergen. Geert De Vos won zijn partij met 12-11, Stefaan Deruyver verloor met 7-12 en André Van Kerckhove verloor nipt met 14-15. In het klassement staat de ploeg van KBC Ons Huis op de 9de plaats.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background