12 nov 2008

Uitslagen KERN Week 9

The Daltons – The Bulls : 7 – 3
Sportingboys – Re-united : 10 – 3
The Bulls – Real Knalmachien : 6 – 6
Sportingboys – The Ressort : 38 – 0
Olympia – Jupy Team : 15 – 5
Bic Repairmen – Cosmos : 5 – 8
De Simpsons – The Daltons : 4 – 16
De Vengboys – Originals : 7 – 3
The Daltons 2 – The Flinstones : 8 – 6
Garage Armand – The Bulls: 4 – 7

1ste reeks

Na zes weken competitie wordt het stilaan duidelijk welke ploegen een kampioenstitel ambiƫren. De twee ploegen die ook vorig seizoen voor de titel streden staan opnieuw bovenaan het klassement. The Daltons staan nog met het maximum van de punten. In het rechtstreekse duel met hun grootste concurrent en dichtste belager Real Scoormachien kwamen ze reeds vroeg in de wedstrijd 4-0 op voorsprong een klap die Real Scoormachien niet meer te boven kwam zodat ze de wedstrijd met een 5-1 winst konden afsluiten. Achter de koplopers hebben Grivadi en BTG reeds een aanzienlijke achterstand opgelopen van 6 punten. Nieuwkomer in de reeks Real Knalmachien staat op een knappe 5de plaats met 2 overwinningen en 2 gelijke spelen uit 6 wedstrijden hebben ze zeker hun start niet gemist, wat niet kan gezegd worden van Het Verschil en The Bulls de nummer drie en vier van het vorige seizoen, Het Verschil moest zelfs forfait geven wegens te weinig spelers. Onderaan het klassement bengelen Garage Armand en De Simpsons deze laatste kon nog geen enkel puntje behalen in tegenstelling met de vorige seizoenen waar ze steeds bij de titelkandidaten behoorden.

2de reeks A

In de 2de reeks A blijven nog 2 ploegen ongeslagen, The Jacky’s en de Sportingboys. Deze laatste speelt voorlopig iedereen van het veld. Hun laatste wedstrijd wonnen ze met een monsterscore van maar liefst 38 – 0 waarvan Ronsse P 22 doelpunten voor zijn rekening nam. Met een doelpuntensaldo van + 70 na 6 wedstrijden is dit een serieuze verwittiging voor de Jacky’s in hun titelstrijd. Op de 3de plaats vinden we t’Fonteintje terug met 6 punten achterstand maar met een wedstrijd minder gespeeld. In de middenmoot zijn 4 ploegen zowat aan elkaar gewaagd, United staat iets meer in het voordeel omdat zij tegen de topploegen verloren, maar de duels tegen hun directe tegenstanders zoals The Daydreamers, Re-United en The Galactico’s wonnen ze vlot. Onderaan het klassement konden de Desperado’s samen met The Ressort nog geen punt versieren. Nieuwkomer The Ressort had hun entree in het minivoetbal wellicht anders voorgesteld, maar na het betalen van het leergeld en het incasseren van een paar pijnlijke nederlagen zullen de resultaten uiteindelijk wel volgen.

2de reeks B

In de 2de reeks B zijn we pas 5 wedstrijden ver en we hebben reeds 2 ploegen met 6 punten voorsprong De Vengboys en Olympia wonnen hun wedstrijden vrij vlot en er mag aangenomen worden dat beide ploegen de top van het klassement zullen blijven verdedigen. Voor de 3de plaats volgen een hele reeks ploegen, maar het laat uitschijnen dat het wel heel spannend zal worden vermits alle ploegen tegen elkaar kunnen winnen, de wedstrijd The Flinstones – The Originals eindigde op 4-5 terwijl de Originals later de boot ingingen tegen het Jupy team met 1 goals verschil, The Flinstones hadden reeds de maat genomen van ditzelfde Jupy team. Ook nieuwkomer Cosmos doet nog volop mee voor deze 3de plaats met 2 overwinningen en 1 gelijk spel uit 5 wedstrijden mogen ze van een geslaagde entree spreken.
Onderaan vinden we The Daltons 2 en nogal verassend Bic Repairmen deze laatste kon het onderlinge duel nipt winnen met 1 goal verschil terwijl The Daltons 2 hun eerste puntje bemachtigden tegen Cosmos.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background