16 nov 2010

Uitslagen KERN Week 9

Wekelijks vind je hier de uitslagen van de minivoetbalkern Geraardsbergen-Lierde terug.

Geraardsbergen
Flinstones – Cadee : 6 – 10
t Fonteintje – Babweno : 5 – 6
Frituur De Brug – De Vengboy’s : 5 – 4
The Originals – Bic Repairmen : 9 – 3
Delirium – De Smetjes : 8 – 5
The Bulls – Het Verschil : 3 – 5
De Joboy’s – Arubaboy’s : 5 – 9

Lierde
Btg-Team – Real Scoormachien : 5 – 6
Grivadi – Garage Armand : 7 – 6
Cadee – The Pink Panters : 2 – 6
Simpsons – De Jacky’s : 4 – 6
Van Malder – De Kartuizer : 6 – 5

Reeks 1

Na 1/3 van de competitie te hebben afgewerkt vinden we Real Scoormachien aan de leiding met drie punten voor op Garage Armand, Grivadi en Babweno. Eerstgenoemde heeft wel nog een inhaalwedstrijd tegoed zodat ze mee aan de leiding kunnen komen.
De kampioen van vorig seizoen verloor nipt van Grivadi met 7-6 maar kon wel met duidelijke cijfers van Scoormachien (12-6) winnen wat doet uitschijnen dat de ploegen aan de top zeer aan elkaar gewaagd zijn. ’t Fonteintje die we op de vijfde plaats in het klassement vinden kon zijn eerste vijf wedstrijden op rij winnen. Dit deed de hoop op een kampioenstitel opveren maar met twee nederlagen op rij staan ze terug met de voeten op de grond. Momenteel zijn ze op achtervolgen aangewezen maar hen volledig afschrijven voor de titel is toch nog een beetje voorbarig. In de middenmoot vinden we Real Knalmachien en Het Verschil. Deze ploegen komen net iets tekort voor de top maar gaan ongetwijfeld een zorgeloos seizoen tegemoet.
In de degradatiezone staan momenteel vier ploegen. Nieuwkomer De Kartuizer heeft zijn eerste overwinning beet maar zowel The Bulls, Van Malder en Btg-Team hebben de nul reeds kunnen wissen. De spanning onderin het klassement blijkt even groot als aan de top.

Reeks 2

Na acht speeldagen staat The Pink Panters ongeslagen aan de leiding. Enkel tegen De Vengboy’s moesten ze een puntendeling toestaan(5-5). Op de tweede plaats, op vier punten maar met een wedstrijd minder gespeeld vinden we Asturias. De enige nederlaag die ze opliepen was uitgerekend tegen de leiders. Dit er kan op wijzen dat de titelstrijd zich tussen deze twee ploegen zal toespitsen. Op plaats drie staan The Originals onmiddellijk gevolgd door frituur De Brug. Twee sterke ploegen waartegen de leiders met een klein hartje zullen  aantreden en die een belangrijke rol in de strijd om te titel kunnen spelen.
Van een middenmoot is niet echt sprake in deze reeks. Vanaf plaats vijf tot plaats elf zijn de ploegen aan elkaar gewaagd, iedereen kan van iedereen winnen. De Vengboy’s hebben een ploeg om mee aan de top te draaien maar kunnen zelden met dezelfde opstelling aantreden.
De Jacky’s, Cadee, Bic Repairmen hebben ongeveer hetzelfde aantal punten. Zij worden op 1 puntje gevolgd door The Flinstones en De Simpsons. Enkel Re-United blijft een klein beetje achter, maar de strijd om degradatie is nog niet gestreden.

Reeks 3

Hier zijn we pas 6 speeldagen onderweg en met 1 gelijk spel en 5 overwinningen staan de Daydreamers ongeslagen aan de leiding. Maar echt confortabel is deze voorsprong nog niet want ze worden op slechts 1 puntje gevolg door nieuwkomer Delirium. Ook de Sportingboy’s kunnen op 1 puntje komen aangezien deze nog een wedstrijd tegoed hebben.
De Arubaboy’s die het merkelijk beter doen dan vorig jaar vinden we op de vierde plaats.
In het midden van het klassement staat een andere nieuwkomer De Joboy’s samen met de Dynamo’s en De Smetjes. De Desperado’s hebben ook hun eerste punten beet zij het dankzij een forfait. Voor de Ressort en Jong Geraardsbergen is het echter de hoogste tijd om eens van een overwinning te proeven. Misschien begin december tijdens hun onderlinge confrontatie.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background