18 feb 2010

Uitslagen KERN Week 25

Wekelijks vind je hier de uitslagen van de minivoetbalkern Geraardsbergen terug. Deze week kan je ook een verslag nalezen van de rangschikking.

Garage Armand    –    BTG Team    :    12    –    6
The Bulls    –    The Pink Panthers    :    3    –    3
De Jacky’s    –    Het Verschil    :    7    –    3
Jupy Team    –    De Dynamo’s    :    4    –    2
Desperado’s    –    The Galactico’s    :    5    –    2
De Simpsons    –    The Daltons II: 10 – 0 (forfait)
Arubaboy’s    –    De Sportingboy’s    : 2 – 13

Reeks 1
Van de drie ploegen die voor de titel strijden hebben The Daltons de rol lichtjes moeten lossen door hun verrassend gelijk spel tegen laatst geklasseerde The Jacky’s.
Om nog enige ambities te mogen koesteren zullen ze moeten winnen tegen Garage Armand en van koploper Real Knalmachien.
Real Knalmachien liet drie punten liggen tegen Grivadi die oververdiend met 6-1 kon winnen van de koploper. Eind februari staat de confrontatie Real Knalmachien – The Daltons op de kalender deze wedstrijd kan ervoor zorgen dat het klassement een andere wending aanneemt.
Garage Armand dat toch de revelatie van het seizoen mag genoemd worden had eind december een mindere periode door twee wedstrijden op rij te verliezen maar kon zich toch op de tweede plaats in het klassement handhaven. Met nog zes wedstrijden te gaan blijft het ongemeen spannend en is er nog niets gezegd over het kampioenschap.
Voor de vierde plaats strijden Grivadi en Real Scoormachien, de kampioen van vorig seizoen real scoormachien speelt dit jaar niet echt mee voor de titel maar kan wel een bepalende rol spelen door een van de topploegen te verslaan.
Van een middenmoot is niet echt sprake The Jacky’s die momenteel laatst geklasseerd staat kon Het Verschil verslaan met 7-3 terwijl de voorlaatste Olympia het hoger genoteerde BTG Team kon opzij zetten met 6-4.
Ook cosmos is nog niet zeker van het behoud in de eerste reeks met slechts 8 punten voorsprong op de laatste plaats zal het knokken worden tot de laatste speeldag.

Reeks 2 A
In deze reeks moeten eveneens nog zes wedstrijden afgewerkt worden en ook hier is nog niets beslist over de titel. De Vengboy’s staan momenteel aan de leiding maar met slechts 1 puntje voorsprong op The Bulls en drie punten op The Pink Panthers.
De Vengboy’s gingen de boot in tegen Frituur De Brug met 5-6 maar ook de tweede en de derde geklasseerde ploeg kond slechts gelijk spelen tegen Frituur De Brug.
De Brug die nieuw is in onze kerncompetitie was aarzelend gestart met drie nederlagen op rij maar is ondertussen uitgegroeid tot de meest gevreesde ploeg van de reeks.
In deze reeks is reeds 16 keer gelijk gespeeld om maar te illustreren hoe alle ploegen aan elkaar gewaagd zijn.
The Flinstones, The Galactico’s en De Brug vormen de middenmoot van het klassement. Deze ploegen worden nooit echt weggespeeld tegen de topploegen en verliezen meestal maar met een paar goals verschil of behalen een gelijk spel.
Onderaan het klassement konden The Desperado’s een kloof slaan door verrassend maar verdiend te winnen van The Galactico’s. Op drie punten volgt Jupy team onmiddellijk gevolgd door re-united maar met een wedstrijd minder gespeeld.
Ondertussen blijft niemand puntenloos achter, ook The Dynamo’s konden hun  eerste overwinning behalen.

Reeks 2 B
Reeds 13 speeldagen kan ’t Fonteintje het etiket ongeslagen opspelden en toch staan ze maar drie punten voor op de tweede in de rangschikking zij het wel met een wedstrijd minder gespeeld. Hun doelpuntentotaal bedraagt reeds 164 waarvan Nino Van Der Putten er maar liefst 73 voor zijn rekening nam. Dit om maar te zeggen dat het zeer moeilijk zal worden om ’t Fonteintje van de titel te houden.  Babweno dat op een gedeelde tweede plaats staat verloor na hun slechte start enkel nog tegen de leider maar kan op gelijke hoogte komen wanneer ze eind februari de onderlinge confrontatie in hun voordeel kunnen afsluiten. Bicycle repairmen staat met gelijke punten op de tweede plaats maar heeft het nadeel dat ze hun nederlagen opliepen tegen de ploegen die nu voor hun in het klassement staan, het zal een moeilijke opdracht worden om ’t Fonteintje in de terugronde onderuit te halen.
Om bij de top vijf te eindigen woedt een felle strijd tussen vier ploegen, De Simpsons en The Originals staan er momenteel het best voor maar worden op de voet gevolgd door The Daydreamers en The Sportingboy’s
Onderin lukte KSV Retro zijn derde seizoenszege en komt in het zog van The Ressort en The Daltons II.
Onderaan blijven The Arubaboy’s vechten om een puntje te bemachtigen. Bijna was dit gelukt tegen The Daltons II maar ze gingen uiteindelijk toch nog met 3-2 onderuit.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background