16 nov 2009

Uitslagen KERN Week 11

Dynamo’s – Vengboy’s : 0 – 10
Pink Panthers – Frituur De Brug : 4 – 4
t Fonteintje – Daydreamers : 13 – 2
Jupy team – Desperado’s : 9 – 4
The Bulls – Galactico’s : 6 – 4
Real Knalmachien – Het verschil : 6 – 3

Reeks 1

Na 5 speeldagen voeren twee ploegen het klassement van reeks 1 aan. En tot ieders verbazing zijn het niet de vertrouwde namen die de top van het klassement aanvoeren.
Garage Armand en Real knalmachien zijn nog steeds ongeslagen. Eerstgenoemde moest vorig seizoen nog tot de laatste speeldag knokken om in de hoogste afdeling te blijven. Het moet wel gezegd worden dat de kalendermaker hen niet ongezind is en dat de toppers er nog aan moeten komen. Real knalmachien daarentegen mocht toch bij de favorieten gerekend worden dit seizoen en in tegenstelling tot Garage Armand hebben zij reeds de titelverdediger en vice-kampioen van vorig jaar kunnen verslaan.
In de wedstrijd tegen de uittredende kampioen bleven de ploegen aan elkaar gewaagd tot de laatste speelhelft maar het was uiteindelijk Bart De Vos die met twee treffers in het laatste kwartier de wedstrijd kon beslissen. Ook de wedstrijd tegen The Daltons was spannend tot de laatste minuut, Knalmachien liep in de 2de periode tot 2-0 uit maar keek op het einde van de 3de periode toch tegen een 2-3 achterstand aan. Maar ook hier behaalden ze nog de overwinning in het laatste kwartier.(4-3)
In de middenmoot vinden we BTG-Team en Het Verschil, het ziet er naar uit dat deze ploegen een zorgeloos seizoen tegemoet gaan en kunnen misschien voor de verrassing zorgen tegen een van de topploegen. De drie nieuwkomers in de hoogste reeks zullen onder elkaar moeten uitmaken wie terug naar een lagere reeks zal zakken zoveel is nu al duidelijk.
De Jacky’s konden nog geen enkel punt sprokkelen terwijl Olympia en Cosmos elk reeds een overwinning konden behalen.

Reeks 2 A

Na vijf speeldagen is er nog één ongeslagen ploeg en dat zijn The Bulls, dat enkel tegen The Pink Panters vrede moest nemen met een puntendeling.
The Flinstones en The Vengboy’s moeten slechts 1 punt goed maken. In de onderlinge confrontatie met the Bulls moesten the Vengboy’s wel de duimen leggen (10-6).
Topschutter van vorig seizoen Patrick Ronsse maakte maar liefst 6 van de 10 doelpunten en is net als vorig seizoen aardig op weg om opnieuw topschutter te worden. The Flinstones konden dan weer niet winnen van The Pink Panters. Laatstgenoemde heeft tot hiertoe maar één nederlaag geleden maar met drie gelijke spelen kijken ze toch al tegen een serieuze achterstand aan.
In de middenmoot vinden we vier ploegen die zowat aan elkaar gewaagd zijn, Galactico’s die na een goede start wat terug zakken, Desperado’s die het stukken beter doet dan de vorige jaren, Jupy team en Re-united. De onderlinge confrontaties zijn steeds spannende wedstrijden met zelden meer dan 2 goals verschil.
Onderaan de rangschikking kon nieuwkomer frituur De Brug zijn eerste punten pakken terwijl de Dynamo’s nog steeds de nul niet konden wegspelen.

Reeks 2 B

Na zes wedstrijden vinden we in deze reeks nog twee ploegen met het maximum van de punten. Niet verwonderlijk ‘t Fonteintje dat al enkele seizoenen deze reeks domineert maar ook bicycle repairmen die zich bij de start van het seizoen aanzienlijk versterkt heeft.
De onderlinge confrontatie zal naar alle waarschijnlijkheid uitmaken wie volgend seizoen in de hoogste reeks speelt.
Op de derde plaats vinden we drie ploegen met gelijke punten. Nieuwkomer in de reeks Babweno moest alleen hun meerdere bekennen tegen de top twee hun overige wedstrijden wonnen ze met monsterscores (26-2 en 2-15). The Daltons en de Simpsons vervolledigen de top drie. Voor de Simpsons is dit een mooie prestatie, ze sloten immers het vorige seizoen af met nul punten weliswaar een reeks hogerop.
Van een middenmoot is niet echt sprake alle ploegen zijn zowat aan elkaar gewaagd alleen de Arubaboys komen moeilijk tot scoren en hebben al een paar serieuze nederlagen moeten incasseren. Nieuwkomer KSV retro begon aan het seizoen met een nipte nederlaag tegen The Ressort (4-5) maar hun tweede wedstrijd konden ze winnen sindsdien zijn ze wat stilgevallen en blijven op drie punten steken.
Sportingboy’s, Daydreamers en The Originals verloren alleen punten aan de ploegen bovenaan de rangschikking de onderlinge confrontaties beloven heel spannend te worden.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background