10 feb 2007

Uitslagen Biljarclub Ons Huis

In de ploegencompetitie NIDM (Nationale Interclub Driebanden Matchbiljart) behaalde ploeg 1 van Biljartclub Ons Huis, in derde afdeling een logische 8-0 overwinning tegen Biljartclub Gouden Martinus Gent, de hekkensluiter in derde afdeling. Joris De Bou won met 34-28, Kristof Labie met 34-26, Lucien Capiau met 27-10 en Nico Mangelinckx met 27-17. In het klassement staat de ploeg op een zesde plaats, op twee punten van de derde. Komende woensdag heeft de ploeg een moeilijke verplaatsing naar Kortrijkse Biljartclub, de leider in het klassement.

Ploeg 2 van Biljartclub Ons Huis, die uitkomt in vierde afdeling, behaalde een 4-4 gelijkspel in Lovendegem tegen het plaatselijke Biljartclub Kasteeldreef. Na de eerste partijen stond de ploeg 4-0 achter na verliespartijen van Stefaan Van der Poorten met 22-18 en Danny De Taeye met 22-9. In de laatste twee wedstrijden werd het evenwel nog 4-4 na winstpartijen van Andy Prieus met 27-18 en Michel Sterckval met 27-14. In het klassement staat de ploeg op een negende plaats, op drie punten van de derde. Komende maandag speelt de ploeg thuis tegen de Kortrijkske Biljartclub, het nr. 7 van het huidige klassement.

In de ploegencompetitie NISM (Nationale Interclub Seriespelen Matchbiljart) behaalde de ploeg van KBC Ons Huis vorige weekend een 2-4 en een 0-6 uitoverwinning in en tegen de ploeg van Biljartclub Gouden Martinus Gent. Joris De Bou won zijn beide partijen in het bandstoten, Michel Sterckval won zijn beide partijen in het vrijspel en William Matthijs verloor en won een partij in het kaderspel 47/2. In het klassement klimt de ploeg op naar de tweede plaats.
De volgende partijen zijn op vrijdag 02 maart in het Limburgse Zutendaal en op zaterdag 03 maart thuis tegen BC Herstalien. Na deze beide partijen zal blijken of de ploeg van Biljartclub Ons Huis hun titel van vorig seizoen zal kunnen verlengen.

Individueel slaagde Ives De Hertog er vorig weekend niet in om voor het tweede weekend op rij een nationale finale te winnen. In Charleroi eindigde Ives De Hertog in de nationale finale excellentieklasse kader 57/2 op klein biljart op een vierde plaats nadat alle vijf de finalisten vier matchpunten wisten te behalen en het gespeelde gemiddelde dus de doorslag gaf. Ives speelde het vierde hoogste gemiddelde van de vijf finalisten.
Pol De Bou won afgelopen weekend in Aalst de districtfinale 4

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background