16 mei 2006

Uitslag loting eindronde

Eindronde eventueel bijkomende daler in tweede provinciale

Door het verlies van Eendracht Aalter en Rapide Lebbeke in de eindronde van vierde nationale, komen deze beide Oost-Vlaamse ploegen terecht in een interprovinciale eindronde, samen met eerste provincialers afkomstig uit West-Vlaanderen, Henegouwen, Limburg, Luxemburg, Namen en Luik. De ploegen worden ingedeeld in twee poule’s van vier ploegen. De winnaar van elke poule blijft in, of promoveert naar bevordering.
Indien de twee Oost-Vlaamse ploegen degraderen, dan is er een bijkomende daler in de tweede provinciale. Daarom komt er een bijkomende eindronde in de tweede provinciale. Indien één van beide ploegen zich kan redden, dan is het resultaat van deze eindronde overbodig.

Dinsdagavond om 19 uur had in Gent de loting plaats van deze eindronde.
Op donderdag 18 mei om 19 uur speelt Laarne tegen Doorslaar. Deze ploegen zijn gelijk geëindigd in de tweede provinciale C. De winnaar van deze partij is gered.

Op zondag 21 mei om 15 uur speelt KSV Geraardsbergen aan huis tegen Melsen, de veertiende uit tweede provinciale A. In geval van een gelijkspel zijn er verlengingen voorzien, en eventueel strafschoppen om de winnaar aan te duiden. De winnaar van deze match blijft in tweede provinciale.
Op donderdag 25 mei om 15 uur speelt de verliezer van de wedstrijd KSV Geraardsbergen – SV Melsen thuis tegen de verliezer van Laarne – Doorslaar.

Bij een gelijke stand, na eventuele verlengingen, volgen er geen strafschoppen in deze wedstrijd. In dit geval wordt er op zondag 28 mei een replay gespeeld op het terrein van de bezoekende ploeg. Bij een gelijkspel moeten verlengingen, en eventueel strafschoppen uitsluitsel brengen. De winnaar blijft in tweede, de verliezer degradeert hoogstwaarschijnlijk naar derde provinciale.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background