11 apr 2022

U15 KSV Geraardsbergen zijn kampioen

Het seizoen 2021-2022 was spijtig genoeg in mineur gestart voor de U15 van KSV Geraardsbergen.

Maar de trainerswissel eind oktober zorgde voor een nieuw elan. Trainer David Ghys bracht niet alleen structuur in de ploeg maar zorgde ook voor de juiste teamspirit en bezorgde iedereen de nodige speelkansen. De sfeer op en rond veld werd week na week aangenamer en amusanter.

Niet te verwonderen als de trainer, staf en spelers er in slaagden om sinds eind oktober op 17 matchen, slechts 1 te verliezen. Er werden tijdens die matchen 57 goals gemaakt en de ploeg kreeg er slechts 6 tegen. Week na week zagen de ploeg en hun trouwe supporters de kans om kampioen te worden stijgen.

Na winst tegen KSV Sottegem. werden de kampioenen getrakteerd op gratis frietjes met stoofvlees, maar elk van hen werd ook beloond met een kampioensmedaille en trofee.

Niettegenstaande er één match minder werd gespeeld, staat KSV Geraardsbergen U15 met 8 punten voorsprong aan de leiding. Een mooie beloning voor het harde werken.

Spelers U15 KSV Geraardsbergen: Milan Baert, Kevin Bastiaens, Istvan Benicky, Brent d’Hamers, Pepijn De Bolle, Milo De Clercq, Wout De Smecht, Vadim Delvoye, Ilias Gofti, Shalom Gogan, Menno Haelterman, Bob Guy Jansens, Kyle Sube Kome Junior, Eric Roland, Leumeni Ngouka, Kenji Marcel, Filipe Matos Granada, Alexandre Matos Granada, Nick Van Bos, Wieter Van Cauwenberghe, Rune Van de Pontseele, Mylo Van Schepdael, Jarne Van Vlaenderen, Sebbe Wicheler.

Staf U15 KSV Geraardsbergen David Ghys – T1 Dominique De Smecht – Officiële Team Afgevaardigde Esperanza Windis-Riuz – Officiële Team Afgevaardigde Kathy Henoit – Officiële Team Afgevaardigde

Proficiat aan het team en de staf !

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background