fbpx
3 jul 2019

Tweede Champions Cycling Tour in Geraardsbergen

Na de succesvolle eerste editie van de Champions Cycle Tour nodigt ex-renner Rudy Pevenage terug heel wat wielervedetten uit voor een rit ten voordele van de Stichting tegen Kanker.

Na de succesvolle eerste editie van de Champions Cycle Tour nodigt ex-renner Rudy Pevenage terug heel wat wielervedetten uit voor een rit ten voordele van de Stichting tegen Kanker.
Op zondag 7 juli 2019, de dag na de passage van de Tour de France, organiseert Rudy Pevenage de tweede editie van dit wielerevenement.
Met de komst van wielerlegendes Greg Lemond, Joop Zoetemelk, Lucien Van Impe, Gianni Bugno, Mario Cippolini, Johan De Munck, Ferdi Van Den Haute, Johan Bruyneel, Nico Mattan, Dirk De Wolf, Leif Hoste, Erik Breukink, Rik Van Linden, Etienne De Wilde, Jean-Marie Wampers, Glenn D’Hollander, Jacques Hanegraaf, Udo Bölts, Rolf Gölz, Jens Heppner, Paco Mancebo, Oscar Seville, Paul Verschuere en Jolien Verschueren hoopt Rudy Pevenage nog beter te doen dan vorig jaar.
Hoewel het draaiboek van deze nieuwe editie amper verschilt met dat van vorig jaar, is er toch een opmerkelijke aanpassing wat de plaats van start en aankomst betreft. Het evenement zal nu doorgaan op de site van de legendarische Muur van Geraardsbergen i.p.v. op de Markt.
Programma:
9u: Samenkomst aan ’t Hemelrijck voor de verdeling van de gepersonaliseerde truien, bidons, voedingssupplementen en badges per ploeg.
10u: Verzameling aan de Kapelmuur voor het nemen van de groepsfoto.
10u30: Start in groep voor een plezante fietsuitstap van ongeveer 90 kilometer. Onderweg zijn er haltes voorzien in Vloesberg en Zottegem.
17u: Beklimming van de Muur met aankomst aan ’t Hemelrijck. Na de aankomst zullen de teams individueel voorgesteld worden op het podium.
Parcours:
10u45: Passage Plaats Moerbeke
11u: Passage Plaats Galmaarden
11u15: Plaats Bever
11u30: Plaats Deux-Acren
11u45: Plaats Everbeek
12 tot 13u: Rustpauze Brasserie D’Hoppe
13u45: Top Kleiberg Brakel
14u30: Passage Heldenlaan Zottegem
15 tot 16u: Rustpauze Vierklaver Zottegem
Terugkeer naar Geraardsbergen via Erwetegem, Lierde en Deftinge
17u: Passage Markt Geraardsbergen
Toeschouwers en supporters zullen op elke rustpauze en na de rit de gelegenheid krijgen om een foto of handtekening met de ex-wielervedetten te bekomen.
Na afloop is er in ’t Hemelrijck nog een spetterend avondfeest voor deelnemers en sponsors met o.m. een optreden van Sergio.
De ganse organisatie heeft tot doel om een nog mooier bedrag te kunnen verzamelen om de Stichting tegen Kanker te ondersteunen.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background