25 mei 2007

TTC Gemo in cijfertjes

Tafeltennisclub Triumph Gemo Geraardsbergen telt 82 leden, waarvan er 9 competitiespelers de club verlaten, of hiervoor de intentie hebben. De club trok voor het komende seizoen wel 2 nieuwe spelers aan. TTC Gemo heeft 2 officiële scheidsrechters (Paul Willems en Palinckx Bruno) en 3 gediplomeerde trainers (Harry Van den Driessche, Jean Opsomer en Wesley Van Den Noortgate).

Paul Willems, Bruno Palinckx en Wesley van Den Noortgate zijn actief op Provinciaal en/of Nationaal vlak. De club is toegankelijk voor alle leden op maandag en dinsdag vanaf 19u.

Op woensdag, voor de jeugd, vanaf 18u30.
Op donderdag voor B en C spelers na onderlinge afspraak.
Tijdens de competitie op vrijdag en zaterdag als er wedstrijden zijn.

De club is gesloten op zon- en feestdagen.

Seizoen 2006-2007

Voor het eerst in 2de Nationale, koos Gemo voor behoud. Dat is ze gelukt. De ploeg eindigde op de 9de plaats en gaat er ook volgend seizoen voor.

De Chinees Yao Chuang Yuan eindigde de 1ste in de toptien van de reeks met 92.4 %.

Voor de ploeg in 1ste Provinciale werd versterking gezocht en gevonden om zo mogelijk Kampioen te worden .Het werd een tweede plaats maar via de eindrondes is de ploeg er toch in geslaagd om voor volgend jaar naar Landelijke te promoveren.

Pascal Sterckx was 1ste in de toptien met 87.84% en David Defrère eindigde 7de met 68.92%.

In 2de Provinciale slaagde de ploeg in zijn opzet en werd Kampioen en gaat rechtstreeks naar 1ste.. Op de eindrondes voor het Provinciaal Kampioenschap hadden ze 1 set te kort om ook daar als overwinnaar uit te komen.

Jean Opsomer eindigde 2de in de toptien met 89.66% en Harry Van den Driessche was 3de met 87.88%

Beide ploegen in 3de Provinciale speelden Kampioen in hun reeks en gaan naar tweede .

De E-ploeg behaalde ook de Provinciale titel.

In de toptien van de E-ploeg eindigde Lawrence Vandendaele als 1ste met 87.34%, Bart Vander Beken was 2de met 86.96%, Luc Cammaert was 5de met 80.52% en Dirk Devrieze haalde de 6de plaats met 74.32%.

Bij de D-ploeg eindigde Wim Ellast op de 2de plaats in de toptien met 81.93%.

In 4de Provinciale eindigde de F-ploeg op een 7de plaats met een opmerkelijke prestatie van Glenn Mangelinckx die derde eindigde in de toptien met 84.31%.

De G-ploeg eindigde 10de en ontsnapt dus nipt aan de degradatie.

Voor de ploegen in 5de Provinciale was een 6de en een 7de plaats weggelegd.

Samantha Van den Driessche eindigde 9de in de toptien bij de H-ploeg met 69.64% en Joey Maesen was 10de met 68.75%

Kenny Vandecatsye eindigde in de I-ploeg op de 7de plaats in de toptien met 72.73%.

De dames van Gemo waren al vroeg op het seizoen Kampioen in 1ste Provinciale. Door de afwezigheid van een speelster op de Provinciale Eindrondes mist de ploeg haar bevordering naar Landelijke.

Cynthia Van Lierde was 2de in de toptien met 85.71%, Els Peetermans eindigde 4de met 83.33% en Sabine Desmet haalde de 7de plaats met 57.14%.

Bij de veteranen moest de A-ploeg na lange jaren het Kampioenschap aan Knal Deinze laten. en eindigden dus op de 2de plaats.

In de toptien vinden we Harry Van den Driessche op de 2de plaats met 82.7%, Bruno Palinckx was 5de met 66.7% en Etienne Desmet eindigde 10de met 62.5%.

De B-ploeg eindigde op een bescheiden 6de plaats met als opmerkelijke prestatie; de 1ste plaats in de toptien met 63% van René Coenen.

Het is al traditie geworden; de jeugd van Gemo speelt Kampioen. Zelfs met twee ploegen dit jaar.

Er is heel wat te doen bij de tegenstrevers die het niet zien zitten dat Gemo zijn geklasseerde spelers bij de jeugd laat meedoen. Reglement is reglement.

Bij de B-ploeg was het al vrij snel duidelijk dat de 1ste plaats niet kon mislopen worden, terwijl de A-ploeg maar pas later tot de ontdekking kwam dat de tegenpartijen het niet nodig vonden degelijke ploegen op te stellen.

Plaatsen in de toptien voor Van Der Schueren Michaël met 93.33% en Luypaert Kevin met 78.57% in de C-reeks. Joey Maesen haalde 94.44% in de B-reeks.

Pechvogel van het jaar is Michaël die in feite niet mag bewegen of er een kwetsuur aan overhoud . We wensen hem van harte spoedig herstel en vooral veel moed(t) bij zijn revalidatie.

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background