30 okt 2005

TTC Gemo A – Dynalu Ieper

Landelijke B: TTC GEMO A – Dynalu Ieper: 9 – 7

Het was genieten gisteravond bij tafeltennisvereniging Gemo. Zeker na de match, want het avontuur tegen Dynalu Ieper begon zowaar met twee verliespunten. Zowel Bart Goessens als Wesley Van den Noortgaten haalden het niet tegen respectievelijk Jan Room en Tijs Denuwelaere.
Benny Denayer en Stefaan Van Schepdael maakten dit daarna goed tegen respestievelijk Patrick Lecluyse en Stephan Vervaeke. De eerste ronde eindigde met 5 – 3 in het voordeel van Gemo.

In de terugronde kon enkel Bart Goessens een punt pakken op de vier waardoor het 6 – 6 werd.

De laatste vier matchen warden dus belangrijk.
Wesley liet de winst aan Patrick Lecluyse, zodat de balans ging overhellen naar de bezoekers toe. Goessens maakte dit onmiddellijk terug goed tegen Vervaecke zodat het aan Benny en Stefaan ging liggen om voor een overwinning te zorgen.
Benny overtuigde en won in drie setten tegen Tijs. Stefaan ging nu voor de match van de avond. De bal lag volledig in zijn kamp of de punten werden verdeeld. Voor de eerste keer dit seizoen kreeg Gemo een Van Schepdael op topniveau te zien. De eerste sets speelde Jan Room nog mee, maar slaagde er zelfs in om de derde set te winnen met 12-14 maar kreeg dan een superieure Stefaan tegen die niet alleen de set won met 11- 3 maar zo ook de 9 – 7 eindscore op het bord zette.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background