20 apr 2016

Timmy De Vuyst (KSV Geraardsbergen) treft vier keer raak

Op de slotdag van de competitie kreeg KSV Geraardsbergen nog het bezoek van Kluisbergen Sportief.

De bezoekers moesten rekenen op puntenverlies van Winnik of Houtem om een eindronde voor een bijkomende daler te vermijden.
In de beginfase van de wedstrijd moest thuisdoelman Michel Wittenberg redden op een doelpoging van Brecht Valepijn. De thuisploeg kende meer succes want de eerste doelpoging van Dieter Noël-Dero was meteen raak: 1-0.
De rood-gelen gaven de voorsprong echter vlug uit handen. Jelle Van Hessche profiteerde van een misverstand in de lokale verdediging om de gelijkmaker te scoren: 1-1.
Enkele minuten later bracht Timmy De Vuyst, met een kopbaldoelpunt, de Oudenbergploeg terug op voorsprong: 2-1.
Net voor de rust besloot thuisspeler Sam De Nauw nog over doel.
In de tweede helft besloot bezoeker Steven Stockman op de paal. Aan de overkant kon Timmy De Vuyst met een lobbal de voorsprong vergroten: 3-1.
De Geraardsbergenaars domineerden de wedstrijd en bezoekend doelman Rob Lippens moest nog een schot van Koen Heereman stoppen. Op voorzet van Jorg Nissens maakte Timmy De Vuyst er 4-1 van.
En net voor het einde van de match zorgde Timmy De Vuyst, met zijn vierde treffer van de namiddag, nog voor een ruime zege: 5-1.
KSV nam ook nog afscheid van coach Yves Van Den Berghe, verzorger Olivier Wicheler en spelers Sam De Nauw, Stijn Jacobs en Koen Heereman.
KSV Geraardsbergen:Wittenberg, De Nauw (74’ Hinderdael), Vanslembrouck, De Vuyst Tommy, Heereman (86’ Asselman), Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Jacobs (74’ Letouche), Merckaert, Noël-Dero, Nissens.
Kluisbergen Sportief: Lippens, De Smet, Beck, Declercq, Bol, De Bleeker (65’ Van Den Abeele), Noterman (90’ D’Hondt-De Vos), Nurende (74’ Van De Fonteyne), Van Hessche, Stockman, Valepijn.
Doelpunten: 18’ Dieter Noël-Dero (1-0); 23’ Jelle Van Hessche (1-1); 28’, 68’, 87’ en 89’ Timmy De Vuyst (2-1, 3-1, 4-1 en 5-1).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background