14 nov 2016

Thuisnederlaag voor KSV Geraardsbergen

Door blessures en schorsingen moest KSV-coach Kevin Waegemans puzzelen om een volwaardig elftal tussen de lijnen te krijgen.

Door blessures en schorsingen moest KSV-coach Kevin Waegemans puzzelen om een volwaardig elftal tussen de lijnen te krijgen.
In de eerste helft was er veldoverwicht voor de rood-gelen, maar geen van beide teams kon voor doelgevaar zorgen tot Dieter Noël-Dero enkele minuten voor de rust bezoekend doelman Jasper Van Zeebroeck het nakijken gaf: 1-0.
Net voor de rust moest KSV-keeper Siebe Derdelinckx een vrije trap van Hakim Boussehaba stoppen.
In het begin van de tweede helft moest de Geraardsbergse doelman redden op een poging van Dries De Vis. Aan de overkant kon Bjorn Brootcoorens voorzetten, maar Brecht Merckaert besloot naast. Een minuutje later kon Hakim Boussehaba, op aangeven van Koen Landuyt, de gelijkmaker scoren: 1-1.
Met nog een kwartier te spelen mocht Bjorn Brootcoorens een corner trappen, maar de kopbal van Loïc Malaise verdween naast het bezoekende doel. En even later kreeg de Oudenbergploeg het deksel op de neus toen de pas ingevallen Amani Sindayigaya de bezoekers op voorsprong plaatste: 1-2.
In de slotminuut moest Siebe Derdelinckx nog een poging van Amani Sidayigaya stoppen.
Volgende zondag gaat KSV op bezoek bij hekkensluiter Eendracht Houtem.
KSV Geraardsbergen: Derdelinckx, Waegeman (54’ Poelman), Vanslembrouck, Hinderdael, Marchand Jens (63’ De Bolle), Cools (74’ Malaise), Brootcoorens, Merckaert, Van Acoleyen, Noël-Dero, Van Der Linden.
Burst: Van Zeebroeck, Moerman (46’ Delclef), Beeckman, Haba Kolie, Van De Keere (77’ Sindayigaya), Standaert, De Prez, De Vis, Gits (86’ Van Oudenhove), Boussehaba, Landuyt.
Doelpunten: 37’ Dieter Noël-Dero (1-0); 68’ Hakim Boussehaba (1-1); 81’ Amani Sindayigaya (1-2).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background