14 jul 2006

Thompson ook tijdens zomer

Tijdens deze eerste vakantiemaand toonden de Thompson-renners dat ze op het elan van het voorjaar willen doorgaan.

Begin juli liet Garrit Broeders zijn eerste overwinning optekenen in Huise, een wedstrijd voor de Beker van de Vlaamse Ardennen. Garrit eindigde ook knap 14de in de eerste klimkoers te Herbeumont.

Zijn maatje Niels Vandyck kroonde zich gisteren tot provinciaal kampioen tijdrijden in Vlaams-Brabant. Een langverwachte en oververdiende zege voor Niels die maar liefst 20″ sneller was dan zijn naaste belager. Niels is al een volledig seizoen goed op dreef maar ontbrak telkens net dat tikkeltje geluk. De voorbije weken werd hij 5de in de Beker van BelgiĆ« te Heusden-Zolder, 6de in Kampenhout nadat hij pas op 400m van de streep werd bijgehaald en een lekke band verknoeide zegekansen in de Beker van BelgiĆ« te Laplaigne toen hij net zijn wagonnetje bij de leidersgroep had aangehaakt.

Ook de andere jongens pikken hun graantjes mee. Vorige woensdag in Scheldewindeke had men met Dieter Van de Vyver (4de), Tim De Pelsmaker (5de) en Mauro De Smedt (10de) drie renners in de top-10.
In Sinaai, waar meer dan 100 renners aan de start kwamen, eindigde Tim 8ste en Dean Cooreman 15de.
Veldrijder Kenneth vertrekt komende zaterdag op oefenkamp naar de Alpen.

Op uitnodiging van hun sponsor vertrekken 6 jongeren van SG Koksijde, waaronder Pieter Uyttendaele en Joshua Soberon die bij het Thompson Cycling Team hun nieuwelingenperiode doormaakten, naar een rittenwedstrijd in Canada.

TCT blijft ook volgend jaar als ploeg in het peloton met de firma Thompson als hoofdsponsor. Ook volgend jaar wil de wielerclub groeien in z’n werking.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background