5 mrt 2006

Thompson Cycling Team

De ploeg van Thompson Cycling Team werkte vorige week een oefenkamp af in Vollezele. Er werd nog eens duchtig getraind ondermeer op de piste te Rebecq. Ook het parcours van de interclub te Viane werd reeds verkend.

Vandaag traden ze op verschillende fronten aan.

In Temse kwamen 113 renners aan de start. Het viertal (Guy Ten Hartog, Dieter Van de Vyver, Niels Vandyck en Yannick Synesael) toonde zich erg actief in de verschillende aanvalspogingen. Uiteindelijk kregen vijf renners op 3 ronden voor het einde een vrijgeleide waaronder Guy. Niels kwam na een onwaarschijnlijke remonte nog voorin aansluiten samen met een kompaan. In de sprint om de overwinning eindigde Guy 2de en een moegestreden Niels 7de. In de pelotonsprint werd Dieter 16de en Yannick 43ste.

In Deux-Acren eindigde Michiel Wattez in het peloton dat streed voor de 5de plaats. Ook daar kwamen meer dan 110 renners aan de start.

Mauro De Smedt won in Zepperen de pelotonsprint voor de 11de plaats.

Tim De Pelsmaker kwam in Nieuwrode ten val maar kon in de slotronde toch nog de aansluiting met het peloton bewerkstelligen om nog 5de te worden in de massasprint.

Dean Cooreman en Garrit Broeders zijn nog in opbouw na hun ziekte en kwamen niet in actie. Ook veldrijder Kenneth Mariƫn is aan een welverdiende rustperiode toe.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background