14 mei 2006

Thompson Cycling Team

Slechts een handvol wedstrijden dit weekend wat leidde tot zwaar bevolkte wedstrijden.

Zaterdag in Vinkt kwamen 167 renners een rugnummer afhalen. Mauro De Smedt (20ste) en Tim De Pelsmaker (26ste) finishten met het peloton. Guy Ten Hartog (lek), Michiel Wattez(rugpijn), Yannick Sijnesael en Dean Cooreman (opgehouden door massale val) zagen hun wedstrijd vroegtijdig beëindigd. Dieter van de Vyver hervatte na ziekte in Assebroek en eindigde er 21ste.

Vandaag werd de eerste manche van de Ridley Tour verreden. In Kessel-Lo kwamen hiervoor 120 renners opdagen. Na enkele kilometers vertrok een vlucht met daarbij Garrit Broeders. Garrit bleef de ganse wedstrijd in de spits aanwezig en eindigde knap 9de. Kenneth Mariën (20ste), Guy Ten Hartog (34ste) en Niels Vandyck eindigden in het peloton. Garrit werd ook 4de in de Bergprijs. Ook Dean Cooreman finishte in Retie (156 vertrekkers) met het peloton.

Zondag staat de BvBelgië wedstrijd in de thuishaven Geraardsbergen op het programma. Het Thompson Cycling team doet een beroep op Garrit Broeders, Dean Cooreman, Yannick Sijnesael, Guy Ten Hartog, Dieter Van de Vyver en Niels Vandyck.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background