29 nov 2006

TCT in juniorencategorie

Het Geraardsbergse Thompson Cycling Team zal in 2007 zijn debuut maken in de juniorencategorie.

Door deze nieuwe wending in het bestaan van de club krijgen Niels Vandyck (Malderen), Garrit Broeders (Dilbeek), Mauro De Smedt (Blaasveld), Yannick Sijnesael (Terneuzen), Guy Ten Hartog (Sinaai), Dieter Van de Vyver (Oosterzele) en Michiel Wattez (Steenhuize) de kans om ook in 2007 de teamkleuren te verdedigen.

De club trok verder ook de eerstejaars Nick De Block (Malderen) en Joris Haers (Bassevelde) aan. Thomas Van Hecke (Wetteren) en Joshua Soberon (Sint-Laureins) moeten als tweedejaars ervaring in de groep brengen. Aanvankelijk zou ook Dean Cooreman van het team deel blijven uitmaken, maar hij besliste om zijn wieleractiviteiten terug te schroeven tot recreatieve tochten.

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is intussen in volle gang. De renners kwamen eerder deze maand al samen voor een kennismakingsweekend in Oostduinkerke waarbij allerlei teambuildingsactiviteiten centraal stonden. De komende weken staan er verschillende groepstrainingen op het programma, zowel fiets- als conditietrainingen..

De interclubs van Berloz en Moerkerke-Damme worden de eerste grote confrontaties voor het team.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background