fbpx
1 Maa 2019

TC Zottegem gaat uitbreiden

Met dank aan de stad voor een renteloze lening. 

De Tennis- en Padelclub in Zottegem gaat een nieuw clubhouse bouwen. Voor de bouw gaat de stad Zottegem een renteloze lening toekennen van 150.000 euro aan de club. De terugbetaling gebeurt over een termijn van 20 jaar. De overige middelen om het project te realiseren, zijn afkomstig van de club zelf. 

“Vorig jaar waren we één van de eerste clubs in Vlaanderen die een Padel courts aangelegd hebben”, zegt voorzitter David Van Der Meulen. “Het nieuwe Clubhouse komt centraal te liggen tussen de beneden- en boventennisvelden, tennishal en Padelcourts wat de toegankelijkheid voor iedereen optimaal gaat maken. De inkom zal vanaf dan tussen de beneden- en boventennisvelden zijn. Er zal van in het clubhouse 12 meter inkijk zijn naar de binnenvelden, voorts ook zicht naar de benedentennisvelden en padelcourts. Daarenboven zal er in een 2de fase een dakterras komen waardoor de boventennisvelden ook zichtbaar zullen zijn. Het nieuwe clubhouse voorziet plaats voor 75 zittende mensen, nieuwe kleedkamers en toiletten.” 

De werken aan de Bevegemstraat zullen als alles naar wens verloopt, nog dit voorjaar starten.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background