7 jan 2008

Stand van zaken bij Kern Geraardsbergen

EERSTE REEKS

Na de eerste ronde is het al duidelijk dat de titelstrijd zal gaan tussen Real Scoormachien en The Daltons, beiden hebben 1 wedstrijd verloren en staan 6 punten los van hun concurrenten.
Real Scoormachien liet in het begin van de competitie een steek vallen tegen The Bulls maar kon het de week nadien reeds rechtzetten door de confrontatie met hun grootste concurrent te winnen met 8-7.
Voor de 3de en 4de plaats gaat het tussen The Bulls en Grivadi, The Bulls die sterk van start gingen en lange tijd aan de leiding stonden vielen naar het einde van de eerste ronde wat terug door blessures van hun basisspelers zodat ze de rol bovenaan het klassement moesten lossen.
Het Verschil die de vorige jaren steeds meestreden naar de titel komt dit jaar moeilijk op gang. Met een op papier nochtans sterke ploeg moeten zij dit seizoen samen met Garage Armand als een te duchten middenmoot worden beschouwd.
In de gevarenzone voor degradatie staan The Originals en Team Geert & Luc met respectievelijk 3 en 0 punten, het zal bijzonder moeilijk worden voor beide ploegen om zich alsnog te redden.

2DE REEKS A

In deze reeks is Real Knalmachien (het kleine broertje van Real Scoormachien) een maat te sterk voor de concurrentie. Ze verloren nog geen enkele wedstrijd en staan 6 punten voor op de rest. Voor de 2de plaats is het des te spannender. Red & White staat er momenteel het beste voor maar wordt op de voet gevolgd door ‘t Fonteintje, The Vengboys en The Flinstones. Laatstgenoemde kon tegen Real Knalmachien gelijkspelen (5-5) maar verloor de wedstrijd erna nipt met 5-4 cijfers van Red & White, terwijl The Vengboys dan weer gelijkspeelden tegen Red & White

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background