fbpx
15 sep 2018

Sportkomiteit Viane zoekt opvolger voor Dries De Bondt

Het Koninklijk Sportkomiteit Viane spant de riempjes aan voor de 58ste editie van de Grote Prijs Paul Borremans.

Het Koninklijk Sportkomiteit Viane spant de riempjes aan voor de 58ste editie van de Grote Prijs Paul Borremans. De wedstrijd gaat door op maandag 17 september om 14 uur.

De binnen- en buitenlandse deelnemers krijgen een pittig parcours voorgeschoteld met o.m. 15 beklimmingen van de Burght in buurgemeente Bever. De renners krijgen een totale afstand van 171 kilometer te verwerken. 

Dries De Bondt, de winnaar van vorig jaar, is terug van de partij. Verder is ook Laurens De Vreese (Astana) trouw op post. En ook het team Wanty Groupe Gobert o.l.v. Hilaire Van Der Schueren zal een gooi naar de overwinning doen. Ook Maurits Lammertink (Katusha-Alpecin) zal zich maandag naar de startlijn begeven. Tevens liet Sep Vanmarcke telefonisch weten dat hij heel waarschijnlijk naar Viane afzakt.

Het Duitse team Heizomat stuurt een delegatie van 10 renners met o.m. wereldkampioen ploegkoers Theo Reinhardt. Team Massi-Kuwait Cycling Project zal een zevental renners aan de start brengen. Thuisrijder Brent Van de Kerkhove zal de kleuren van Home Solutions-Soenens CT vertegenwoordigen. Ook de Natioale Kampioen van Azerbeidzjan, Kirill Pozdnyakov, komt maar de koers in Viane. De voor Brazilië geselecteerde voor het wereldkampioenschap in Innsbruck Nicolas Sessler komt zijn laatste voorbereiding afwerken. En uiteraard wordt er uitgekeken naar de prestaties van thuisrijders David Motte en David Desmecht. 

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background