fbpx
21 aug 2019

Sportcentrum De Veldmuis Geraardsbergen opent op zaterdag 31 augustus

Op zaterdag 31 augustus opent het nieuwe Sportcentrum De Veldmuis in Geraardsbergen officieel zijn deuren.

Op zaterdag 31 augustus opent het nieuwe Sportcentrum De Veldmuis in Geraardsbergen officieel zijn deuren.

Het bestaande sportcomplex werd uitgebreid met een extra sporthal, een turnzaal, een zaal voor krijgskunsten, een danszaal en een nieuw cafetaria. En ook de Sportdienst kreeg er nieuwe lokalen bij voor de administratie.

Sinds begin augustus maken reeds meerdere sportclubs gebruik van het totaal vernieuwde en uitgebreide complex. Onder meer Basketbalclub Wezen-Vrienden speelde er de voorbije dagen reeds hun eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen. Momenteel zijn er nog verfraaiingswerken aan de gang om de toegang tot de parking te optimaliseren.

Het lokaal bestuur nodigt iedereen uit op de officiële opening van Sportcentrum De Veldmuis. Deze gaat door op zaterdag 31 augustus tussen 15 en 18 uur. Je krijgt er een rondleiding in het vernieuwde Sportcentrum, en de verschillende sportclubs zullen er voor demonstraties zorgen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background