17 jan 2011

Sparta G’bergen wint tegen Bevere

Sparta Geraardsbergen en het kalenderjaar 2011, het blijft tot dusver een uitstekende combinatie. Alweer werd er gewonnen zij het nu met een tikje meeval.

Voor de confrontatie met Bevere kon trainer Geert Willems beroep doen op dezelfde kern van vorige week.

De eerste helft heeft vrij weinig om het lijf met veel middenveldspel en men hanteert vooral de lange bal. Bevere toont zich een eerste keer met een stifter van Gasthuys.

Bij de lokalen is het wachten tot de 18e minuut. Na een mooie aanval bedient Jonas Dhaenens de goed gevolgde Laurent Neufkens die hoog over besluit. Vlak voor rust is er bij Bevere nog een mogelijkheid voor Decabooter maar hij besluit voorlangs.

In de tweede periode komt Dhose in de ploeg en hij zorg meteen voor ophef. Na een mooie één twee tussen Neufkens en De Vos komt de bal bij Dhose die heerlijk in doel verlengt. De bezoekers zijn nu wel bij de pinken en reageren op vrije trap, doch ziet Jan Vanderhaegen zijn bal van de lijn gekeerd door Jonas Dhaenens.
De thuisploeg is dan dicht bij de 0-2, maar Andy Segers kan doelman Blockdeel van Bevere niet verschalken. Integendeel de bezoekers profiteren na wat gestuntel in de lokale defensie en komen op gelijke hoogte via Gasthuys. De bezoekers zijn nu de betere ploeg en dreigen nu de bovenhand te gaan halen maar dit is zonder Bart De Vos gerekend die mij een heerlijke loeier Sparta alsnog de drie punten bezorgt.

Volgende week trekt Sparta naar Wortegem, de reserven spelen thuis tegen Ophasselt. Hun wedstrijd van afgelopen weekend werd afgelast.

 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background