28 nov 2010

Sparta G’bergen wint nipt van Maarkedal

De wedstrijd tussen Sparta Geraardsbergen en Maarkedal begon met een minuut stilte ter nagedachtenis van een speler van Maarkedal die afgelopen donderdag het leven liet bij een verkeersongeval.
Bij Sparta ontbrak Ingmar De Roeck wegens schorsing. Het eerste initiatief in deze match kwam er van de kant van Maarkedal. Maar het was toch Laurent Neufkens die op het kwartier alleen op doel mocht afgaan. Toch besloot hij onbegrijpelijk naast.
Het spelbeeld daarentegen van de lokalen was niet zo denderend, weinig tempo maar vooral weinig beleving.
Op het halfuur kreeg ook Lorre opnieuw een goede kans maar zijn volley ging over. De bezoekers dreigden ook een paar keer maar zonder succes. De logische ruststand was dan ook 0-0.

Na de koffie en een donderpreek van Geert Willems nam Sparta in de tweede periode het heft in handen.
Ze waren wel iets beter maar scoren was toch zo moeilijk. In de 53’ was het dan toch raak, een vrije trap van Bart De Vos werd door Dhondt in eigen doel verwerkt.
Sparta deed vervolgens enkele wissels en Sparta probeerde de wedstrijd rustig uit te spelen. Het werd nog even warm want Maarkedal legde nog een slotoffensief op de mat. Toch kwam de 1-0 overwinning niet meer in het gedrang.

De reserven van Sparta Geraardsbergen verloren van VC Ressegem met 3-0.

Volgende week gaat de eerste ploeg op bezoek bij EC Oudenhove terwijl de reserven thuis Eendracht Moerbeke ontvangen.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background