22 nov 2010

Sparta G’bergen wint bij Velzeke

Het weekje verplichte rust heeft Sparta Geraardsbergen goed gedaan, de lastige verplaatsing naar Velzeke werd tot een goed einde gebracht. Sparta keerde terug richting Goeferdinge met een 0-2 overwinning.
Onze trainer koos voor dezelfde elf spelers die ook tegen Boekel aan de aftrap kwamen.

Beide ploegen besluiten de studieronde over te slaan in deze wedstrijd. Velzeke steekt meteen de neus aan het venster met enkele schuchtere pogingen.
Aan de overkant is het meteen raak bij onze jongens. Op hoekschop torent Kris D’Hose boven alles en iedereen uit en kopt de 0-1 tegen de touwen.
De klok is dan nog geen acht minuten weggetikt.

Het voetbal dat op de mat gebracht wordt is niet zo denderend, beide ploegen hanteren veelvuldig de lange bal zodat er weinig vloeiende combinaties te zien zijn.

Velzeke ziet dan na ons openingsdoelpunt nog een schot over doel belanden terwijl De Roeck en Fredje De Pelsmaeker nog een goede mogelijkheid krijgen. Maar hun tor instinct laat het afweten.

Na de koffie komen de lokalen supergemotiveerd uit de kleedkamer. Zij zetten Sparta goed vast en we moeten het spel ondergaan.
Er is een uitstekende doelman Kenneth De Clercq nodig om Velzeke van de gelijkmaker te houden.

Een tactische ingreep van onze trainer bezegelt het lot van de thuisclub. In de slotfase bedient David De Troyer die op rechts mocht doorgaan de goed gevolgde Laurent Neufkens die heerlijk de doelman verschanst.

Sparta pakt alweer de volle buit en staat nu stevig op de tweede plaats. Volgende week komt Maarkedal op bezoek.

De reserven wonnen vlot van Gijzegem Aalst met 5-1. Koen Bovijn scoorde drie keer, terwijl Kenny De Poorter en Nino Van Der Putten éénmaal scoorden.
Zij trekken volgende week naar VC Ressegem.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background