fbpx
12 sep 2019

Slotetappe Lotto Belgium Tour in Geraardsbergen

De Lotto Belgium Tour, zeg maar de Ronde van België voor elite-dames start en komt op vrijdag 13 september aan op de Vesten in Geraardsbergen.

En net als de voorbije jaren fungeert de Muur als scherprechter op de slotdag. De rit in en rond Geraardsbergen belooft net als de voorgaande jaren veel spektakel. Deze laatste etappe loopt over 98,5 kilometer en stuurt de rensters, na een grote ronde, maar liefst drie keer over de Muur en de Onkerzelestraat, waar de dames het klassement alsnog volledig door elkaar kunnen schudden.

Waarschijnlijk zullen de Duitse Mieke Kröger, de Belgische Lotte Kopecky en de Franse Audrey Cordon-Ragot om de eindzege strijden. De Amerikaanse Coryn Rivera staat als vierde reeds op meer dan 3 minuten in de klassering.

De rensters gaan om 12u30 van start op de Vesten. Na een grote ronde via Haaltert maken de rensters een eerste passage op de Vesten omstreeks 14 uur. De tweede en derde passage zijn voorzien omstreeks 14u20 en 14u45. De aankomst is voorzien omstreeks 15u10.

Om dit evenement in goede banen te leiden worden er verschillende verkeersmaatregelen genomen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background