9 apr 2006

Silaba Zelzate – Wezenvrienden

Silaba Zelzate – Wezenvrienden: 70 – 78

Wezenvrienden heeft de laatste competitiewedstrijd bij Silaba Zelzate met 70 – 78 gewonnen.
Na een gelijkopgaand eerste quart was de stand: 20 – 20. In het tweede quart konden de Geraardsbergenaars een kloof slaan, en werd er gerust bij een 25 – 36 stand. De Wezenvrienden slaagden er niet in om verder uit te lopen, doordat Silaba in deze wedstrijd liefst tien driepunters scoorde. Stand na het derde quart: 45 – 53. Eindstand: 70 – 78.

Puntenverdeling Wezenvrienden: Steven Vandingelen (21 punten); Koen Romeyns (15 punten); Niki Trouvé (13 punten); Jan Hijsselinckx (10 punten); Bram Denie en Mario De Wandel (9 punten); Joris Uytterhaegen (1 punt).

De topper tussen BBC Zele en Helios Zottegem eindigde op 63 – 46.

In de halve finale van de play-offs neemt het vierde geklasseerde Wezenvrienden het op tegen leider BBC Zele. De Oudenbergformatie moet vooral vertrouwen putten uit de confrontatie van vorige week, waarbij het met 86 – 65 won van de Zelenaars. In de andere halve finale speelt Helios Zottegem tegen Melle Vogelhoek.

Overzicht eindronde:
Donderdag 13 april om 20u30: BBC Zele – Wezenvrienden.
Donderdag 20 april om 20u30: Wezenvrienden – BBC Zele.
Eventuele “Belle” op zaterdag 22 april: BBC Zele – Wezenvrienden.

De ploeg die twee wedstrijden wint, is geplaatst voor de finale. Indien Wezenvrienden zich kan plaatsen voor de finale speelt het op donderdag 27 april uit tegen de winnaar van Helios Zottegem – Melle Vogelhoek. Thuiswedstrijd op zaterdag 29 april, en eventuele “Belle” op verplaatsing op donderdag 4 mei.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background