10 apr 2005

SD Cabling Cycling Team

We hebben alweer een weekend achter de rug met een beperkt aantal wedstrijden. Hierdoor kwamen overal veel deelnemers opdagen.
In Erondegem op zaterdag beëindigden slechts 42 van de 133 ingeschreven renners de wedstrijd. In de spint voor de 2de plaats werd Dennis Delannoit 4de, Maarten Vlasselaer 14de, Frikkie 28ste en Garrit Broeders 31ste.
Te Orroir kwamen ook een 101 renners aan de start. Bart bevond zich in een groep van een 24-tal renners die sprintten voor de 2de plaats. Bart werd 20ste.

Op zondag twee thuiswedstrijden voor onze renners. Joshua Soberon kreeg het gezelschap van Yannick De Pelsmacker en Maarten Vlasselaer in Sint-Laureins. De jongens reden een attente wedstrijd, probeerden enkele malen een aanval op te zetten maar konden niet vermijden dat het een groepssprint werd met een 40-tal overlevenden. Onze drie vertegenwoordigers finishten in de buik van het peloton.

In Puurs kreeg Niels Vandyck het gezelschap van Kenneth Mariën (die zijn eerste wedstrijd reed bij de nieuwelingen na een verdiende rustperiode na zijn mooi veldritseizoen), Glenn Kina en Garrit Broeders. Ook hier werd de wedstrijd beslecht in een sprint. Niels behaalde een mooie 6de plaats en de andere jongens worden als 8ste ex aequo geklasseerd na
defect aan de fotofinish.

Frikkie Le Roux keerde, zondag, terug huiswaarts. Frikkie heeft zeker stappen voorwaarts gezet en komt normaliter terug tijdens de zomermaanden.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background