fbpx
1 jun 2019

Rune De Nijs wint nieuwelingenwedstrijd op Hoge Buizemont

Zaterdagnamiddag organiseerde wielerclub Jong en Moedig zijn traditionele wedstrijden voor nieuwelingen en juniores op de Hoge Buizemont.

Zaterdagnamiddag organiseerde wielerclub Jong en Moedig zijn traditionele wedstrijden voor nieuwelingen en juniores op de Hoge Buizemont. De nieuwelingen mochten om 14 uur de spits afbijten. Met 45 deelnemers werden ze de weg opgestuurd voor een wedstrijd over 54 kilometer.

In de beginfase van de wedstrijd waren er o.m. ontsnappingspogingen van o.m. Joppe Sterck, Kobe Vandenhende, Lennert Bertels, Stijn Martens, Jasper Bertels en Jonas De Schampheleire. De beklimmingen van de Zavelstraat konden echter niet voor de afzondering zorgen. Met nog drie ronden te rijden kon Kenji Van Cleemputte uiteindelijk een voorsprong van enkele honderden meters uitbouwen. Het peloton kwam echter dichter en met nog één ronde voor de boeg werd de vluchter terug ingerekend. Met een groep van 18 renners trokken ze naar de finish. In een spannende spurt haalde Rune De Nijs het nipt voor de Brit Lukas Nerurkar.

Uitslag:

1. Rune De Nys (54km in 1h24’20”); 2. Lukas Nerurkar (GBr); 3. Joppe Sterck; 4. Kiero Scheerlinck; 5. Ranzo Geurs; 6. Lennert Bertels; 7. Stijn Martens; 8. Kobe Vandenhende; 9. Lennert Huylebroeck; 10. Robbe Dhondt; 11. Jonas De Schampheleire; 12. Jens Vancauwenberghe; 13. Jarno De Baets; 14. Milan De Coppel; 15. Baptiste Dewil; 16. Lance Baeyens; 17. Arthur Vermeulen; 18. Robbe Claessens; 19. Lars Colman op 1’25”; 20. Jasper Bertels; 21. Milan Feys op 1’40”; 22. Siebe Rampelbergh; 23. Joost Van Oevelen op 1’52”; 24. Kenji Van Cleemputte.  

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background