8 jun 2018

Rode Duivels bezochten Basisschool Klim Op

Rode Duivels Thibault Courtois en Romelu Lukaka brachten een bezoek aan GO Basisschool Klim Op in Zandbergen.

Rode Duivels Thibault Courtois en Romelu Lukaka brachten een bezoek aan GO Basisschool Klim Op in Zandbergen.

Een tweetal maanden geleden lanceerden onze Rode Duivels, in samenwerking met Ketnet, de Duivelse +schoolactie. Ze riepen alle lagere scholen in België op om een creatieve actie uit te werken om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te zetten. De tien scholen met het meest creatieve en leukste project konden een bezoek van enkele Rode Duivels aan hun school winnen. Heel wat lagere scholen gingen deze uitdaging aan en tijdens hun WK-voorbereidingsstage beslisten de Rode Duivels welke scholen van hen een bezoekje mochten verwachten.

Ook de GO Basisschool Klim Op Zandbergen was bij de winnaars. Om Pleegzorg Vlaanderen in de kijker te stelden wisselden de leerlingen hun lievelingsknuffels. Iedere leerling moest voor één nacht zijn/haar lievelingsknuffel uitlenen aan een andere leerling, en moest zelf zorg dragen van de knuffel van een ander kindje.

Ter gelegenheid van het bezoek van Thibault Courtois en Romelu Lukaku waren alle leerkrachten en leerlingen perfect uitgedost als Rode Duivel-fans.

De voetballers vonden het leuk om de school te bezoeken, en uiteraard waren de kinderen super enthousiast met het bezoek van de voetballers.

Sommigen mochten zelfs penalty’s trappen naar het doel van de nationale doelman, en konden zelfs een voetbalwedstrijdje spelen met hun idolen.


Ook directrice Maggy Favyts en duiveltje doet al Veerle De Preter waren supertrots met het bezoek van de Rode Duivels.  

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background