16 apr 2013

Recordopkomst tijdens tornooi TC Velina

Het paastornooi van TC Velina presenteerde ook dit jaar weer 2 A1-tornooien. Met 330 deelnemers kreeg het tornooi een ongeziene recordopkomst.
In heren 1 versloeg een oppermachtige Louis Cant, die de voorbije jaren in Amerika speelde, Gentenaar Ief Nollet. Cant won dit jaar ook het Kerst- en Nieuwjaarstornooi van TC Velina. Thuisspeler Kristof De Leeuw sneuvelde in deze reeks in de achtste finales. Dames 1 was een prooi voor de Kazachkse Taluenka, die eerste reekshoofd Melissa Van Onckelen kansloos liet. In de halve finale had Taluenka de Geraardsbergse Thalissa Merchiers geklopt.
Heren 2 bracht dé finale van de dag. In een zinderende wedstrijd versloeg thuisspeler Bart Stalpaert het opkomend talent Tuur Heuvinck met 7-6 2-6 7-6. Stalpaert maakte tot grote vreugde van het talrijk opgekomen thuispubliek en na meer dan 2u30 spelen in de beslissende tie-break een 5-3-achterstand ongedaan. In Dames 2 verraste Katrien Leijman door Sofie Hermans te verslaan.
TC Velina maakte bekend dat ze vanaf 1 mei ook beachtennis aanbieden, een snel groeiende sport die niet alleen tennissers maar ook badmintonners en volleyballers moet aanspreken.
 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background