12 jun 2006

Provinciale interclubfinales

De Geraardsbergse tennisser werd dit weekend met verve verdedigd in de provinciale interclubfinales. In Heren 3 wist de ploeg van kapitein Geert Vanderveken, met Kristof Hoedaert, Geert en Bart Vanderveken, Jens De Backer, Gert De Staercke, Alain Wilputte, Luc Matthys, Geert Vanden Berghe en Igor Troch de titel thuis te houden na een verpletterende 7-2-overwinning op Pollare.
De ploeg van Willy Bert, met Alain De Clercq, Gilbert De Smecht, Roger Collyns, Stefaan Vereecken, Fernand Baeyens en Willy Somers wonnen hun poule in Heren 55 en zijn eveneens Oost-Vlaams kampioen.

Op zondag 18 juni zullen de Heren 7 en de Dames 30 proberen om de titel te behalen in hun reeks en zo het goede voorbeeld van de Heren 3 en de Heren 55 te volgen. Zondag verdedigen de Dames 30 (Sandra Vanderlinden, Anja De Ruyver, Tanja Tummeleer en Greet De Geyter) vanaf 14u in de terugwedstrijd een 3-3 en 8-7 (sets)-voorsprong tegen TC Wase. Ook zondag spelen de Heren 7 van Geert Vanden Berghe in Lovendegem voor de Oost-Vlaamse titel.

De jeugdploegen Meisjes 16/2 van Jennifer Piecq, Ines Muylaert, Mariska Piecq en Sara Capiau en Meisjes 14/3 van Stine De Roeck, Cara Magerman en Karo De Jonghe spelen op 24/6 de finale van Oost-Vlaanderen op neutraal terrein. Een dag later zullen Jonas Sermant en Maxime Dehane proberen om de titel bij de Jongens 16/3 naar Geraardsbergen te brengen. Indien er voldoende supporters geïnteresseerd zijn om onze jeugdleden aan te moedigen, last TC Velina een bus in. Ook de meisjes 12 van Kato De Roeck, Bieke Wijnant, Jana Van Holderbeke en Freke De Roeck maken nog een kans op een finaleplaats.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background