26 jan 2013

Ploegvoorstelling Terheyde Cycling Running Duatlon Team

Naar jaarlijkse gewoonte stelde het Terheyde Team zijn duatleten, lopers en uiteraard wielrenners voor.

 

Het sportieve luik begon met de voorstelling van het Terheyde Duatlon Team. De tweemansploeg bestaat uit Koen Lintermans en Wim Blaton. Een prachtig duo dat in 2012 vele top-10 plaatsen in de running- en duatlonsport wist bij elkaar te lopen en te fietsen. Dit jaar willen ze op hetzelfde elan doorgaan.

Als lopers mochten Koen Lintermans en Wim Blaton blijven staan voor de voorstelling van het Terheyde Running Team. Bij het Running Team gaat Rudy De Mey steevast voor het marathonwerk. Sofie Van Valckenborgh en Ulrike Krikilion vertegenwoordigen de zuiver recreatieve tak van de formatie, en uiteraard gaan de duatlonatleten voor winst in lokale stratenlopen.

Het Cycling Team bestaat uit 14 renners. Met een vijftal aanwinsten hoopt men sterker voor de dag te komen dan in 2012. Bjorn Lison zorgde dan voor de enige overwinning.

Het Terheyde Cycling Team bestaat uit volgende renners: Andy Annendyck, Wim Blaton, Andy Burggraeve, Wouter De Cleer, Johan De Roeck, Joery Desomer, Kevin Du Ville, Davy Duchau, Koen Lintermans, Bjorn Lison, Yorick Lison, Roel Reigel, Frank Van Haverbeek en Yvan Van Imschoot.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background