7 jun 2010

Ploegvoorstelling Sparta Geraardsbergen

Onder een stralende lentezon stelde Sparta Geraardsbergen afgelopen vrijdag in de nieuwe spelers voor.

Voorzitter Michel Hageman blikte in zijn toespraak tevreden terug op het voorbije seizoen. Het werd een toffe en rustige campagne zonder degradatiezorgen. Sparta kampeerde zelfs het ganse seizoen in de top 5 met een eindronde ticket als apotheose. Ook trainer Geert Willems keek ook even achterom, de nipte nederlaag in de eindronde lag hem nog steeds zwaar, maar ook hij keek hoopvol naar de toekomst.

Reeksindeling Derde Provinciale

Prognoses doen is natuurlijk altijd moeilijk want de KBVB paste ook de reeksindeling een beetje aan. De Spartanen krijgen enkele leuke derby’s voorgeschoteld met wedstrijden tegen Wilskracht Idegem, VCE Deftinge, Bonanza en Oudenhove.

Voor de andere wedstrijden trekt men richting Vlaamse Ardennen met Wortegem, Petegem a/d Schelde, Bevere, Boekel, Maarkedal, Kluisbergen, Nokere, Volkegem, FC Brakel, Oudenhove, Elene en Velzeke als tegenstanders.

Transfers

Het bestuur van Sparta zat ook niet stil op de transfermarkt. Kristof Van Cauwenberge (Winnik) en Gunther Mathijs (Deftinge) verlaten de club. Langs de inkomende kant komen Bert Bague (SV Everbeek), Frederick De Pelsmaeker (Schendelbeke), Laurent Neufkens (WK Idegem), Nino Van Der Putten (WK Idegem), Bjorn Van Steertegem (WK Idegem).

Tweede Elftal

Het tweede elftal staat ook dit jaar onder leiding van Stephane Van Autryve. Hun tegenstanders worden Deftinge, FCE Onkerzele, Zandbergen, Ophasselt, Bonanza, Wit-Zwart, Herzele, Erembodegem, Terjoden-Welle, E. Moerbeke, Kerksken, Edeboys, VC Ressegem en SK Denderhoutem.

28e Wisselbeker van de Oudenbergstad

Het prestigieuze voetbaltornooi wordt ditmaal door Sparta georganiseerd. Sparta nodigt elke voetballiefhebber uit op 24-25 juli naar het Goeferdingeplein waar volgende matchen op het programma staan:

Zaterdag 24 juli 2010 (2×30 min)

10u00 Sparta Geraardsbergen  – RC Ophasselt
11u10 RC Ophasselt    – KSV Geraardsbergen
13u00 Sparta Geraardsbergen  – KSV Geraardsbergen
14u10 VK Onkerzele    – VCE Deftinge
15u20 VCE Deftinge    – SK Zandbergen
16u30 VK Onkerzele    – SK Zandbergen
17u40 WK Idegem     – KVR Overboelare
18u50 KVR Overboelare   – FCE Moerbeke
20u00 WK Idegem     – FCE Moerbeke

Zondag 25 juli 2010 (2x 45 min)

13u00 Wedstrijd voor 7e en 8e plaats
15u00 Wedstrijd voor 5e en 6e plaats
17u00 Troostingswedstrijd
19u00 Finale

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background