2 jul 2006

Ploegvoorstelling Rapide Club Ophasselt

In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen hield Rapide Club Ophasselt de traditionele ploegvoorstelling, en maakten ze hun ambities bekend. Een goede voorbereiding en een sterk en eendrachtig engagement kunnen er voor zorgen dat de rood-groene formatie terug hogerop in de reeks plaats neemt. De ambitie is om bij de eerste acht van de vierde provinciale D te eindigen.

Om de sportieve voornemens kracht bij te zetten werden heel wat nieuwe spelers aangeworven: Koen Cobbaert (Okegem), Kenny De Poortere (Erwetegem), Eric De Wolf (Bonanza), David Delhij (Overboelare), Stijn Prové (Pamel), Bart Spitaels (Steenhuize), Stijn Steenhoudt (Moerbeke), Steven Tondeur (Okegem), Pieter Vandecatseye (Bonanza), Tom Van der Hyeden(vrije speler) en Arnoud Bolle (vrije speler).

Volgende spelers verlaten de club: Wesley Breynaert (Koekelare), Kristof Carpentier (Idegem), Bart De Potter (Bonanza) en Stefaan Matthijs (Bonanza). Tom De Deyn stopt met voetballen.

Wie Rapide Club Ophasselt voor het eerst aan het werk wil zien, moet op donderdag 3 augustus naar de terreinen aan de Hasseltsestraat afzakken. Om 19u30 speelt men tegen Eendracht Winnik voor de Beker van de Denderstreek. Op zondag 17 augustus speelt de eerste ploeg tegen SK Opbrakel voor de Beker van Oost-Vlaanderen.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background