29 jul 2007

Ploegvoorstelling KSV Geraardsbergen

KSV Geraardsbergen heeft het seizoen 2006-2007 afgesloten op een vierde plaats. De ambitie om binnen de top vijf te eindigen werd dus waargemaakt. Voor komend seizoen legt het KSV-bestuur de lat nog een tikkeltje hoger. Daarom werd de kern van vorig seizoen grotendeels behouden, en werden een aantal ervaren spelers als versterking aangetrokken. Trainer Peter De Vadder liet zich op de ploegvoorstelling zelfs ontvallen dat hij met een derde plaats zeker zal ontgoocheld zijn.


Staande vlnr: Geoffrey Roelandt, Antoine Gustin, Nicky Van Den Borre, Bart Verstichelen, Kristof Van Slembrouck.
Zittend vlnr: Tom Van Mossevelde, Ilias Fares, Jasper De Saedeleer, Pieter Van Der Linden.

Naast de gevestigde waarden komen o.m. Jasper De Saedeleer (SK Lebeke-Aalst), Ilias Fares (SK Opwijk), Guillaume Gbeuli Guede (FC Ostiches), Antoine Gustin (SK Ronse), Geoffrey Roelandt en Bart Verstichelen (beiden SV Zottegem), Nicky Van den Borre (SK Terjoden-Welle), Pieter Van Der Linden (KVV Ardennen) en Kristof Van Slembrouck de ploeg versterken. Ex-speler Tom Van Mossevelde keert terug als hulptrainer.
Enkel Kurt Carlier (?), Wouter Eloot (FC Mere), Danny Lorge (SK Velzeke), Ingmar De Roeck (Wilskracht Idegem) en Reinout Delclef (FC Burst) verlaten de club.
Naast het eerste elftal en de beloften zal KSV Geraardsbergen ook nog met 17 jeugdploegen aantreden in de kompetitie 2007-2008.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background