23 jul 2006

Ploegvoorstelling FC Bonanza

FC Bonanza, aantredend in de derde provinciale D, is heel actief geweest op de transfermarkt. Trainer David Collijns hoopt dan ook op een plaats binnen de top-5.

De 17 namen die de ploeg van Bonanza komen versterken zijn: Gunther De Geeter (Olsa Brakel), Nicolas Daneels (Eendracht Aalst), David Bouverie en Matthias De Cubber (FC Brakel), Tommy D’Hose (Kruisstraat), Tom De Mulder (Appelterre), Bart De Potter en Steven Matthijs (Ophasselt), Jelle De Tandt, Thomas Poisson en Sven Neyrinckx (KSV Geraardsbergen), Kenny De Witte (Idegem), Robin Kiekens en Bart Van De Wiele (Schendelbeke), Jan Motte (Erwetegem), Kristof Naessens (Deftinge), en Ludwig Van Cleemputte (Overboelare).

Joris Bakkaus (Horebeke), Eric De Wolf en Pieter Vandecatseyne (Ophasselt), Andy Van Goethem (St-Goriks), Tim Van Wymeersch (FC Brakel), Wouter Van den Dooren (Deftinge), Kris Menschaert (?), Joeri De Meuleneire (?) en Bart Reyns (Zegelsem) verlaten de club uit Sint-Martens-Lierde.

Wie FC Bonanza aan het werk wil zien moet op zondag 30 juli naar de terreinen aan het Tempelhof afzakken. Om 16 uur speelt Bonanza er een oefenwedstrijd tegen Velzeke.
De competitie begint op zondag 3 september met een streekderby op het veld van Sparta Geraardsbergen.

 

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background