31 jul 2016

Ploegvoorstelling bij KSV Geraardsbergen

Het vernieuwde bestuur van KSV Geraardsbergen organiseerde in de kantine aan de Molendreef zijn jaarlijkse ploegvoorstelling.


Vooraleer de spelers aan de talrijk opgekomen supporters werden voorgesteld mocht kersvers secretaris Stéphan Bourlau de vernieuwde bestuursploeg voorstellen. Wim Ogiers (voorzitter), Luc Van Den Berge (penningmeester), Kevin Steppe (gerechtigd correspondent), Paul Deprez (ondervoorzitter en Marc Ogiers, Conny Verleyen, Luc Van De Pontseele en Peter Wanzeele zullen in de toekomst het beleid op zich nemen.


Verder werd ook een woordje van dank gericht aan Magda De Beck, die meer dan 43 jaar de lokaaluitbaatster was en nu gaat genieten van haar welverdiend pensioen. Café De Presse wordt het nieuwe clublokaal en Magda mocht dan ook de KSV-vlag overhandigen aan Jean-Marie Danneels, die vanaf oktober het nieuwe lokaal zaal uitbaten.
Het bestuur en de nieuwe trainer Kevin Waegemans rekenen op sportief vlak op een plaats in de linkerkolom, en stiekem wordt zelfs gehoopt op een eindrondeticket.
De spelerskern wordt grotendeels behouden. Toch neemt men afscheid van sterkhouders  Sam De Nauw, Koen Heereman en Stijn Jacobs. Davy Van Den Broeck stopt als speler, maar zal zijn ervaring als hulptrainer proberen bij te brengen aan de spelers.
Met de komst van nieuwkomers van Yannick Marchand en Aaron De Bolle (beiden SV Voorde), Michaël Vanoudenhove (VK Liedekerke),Loïc Malaise (Osta Meerbeke), Siegert Hubau en Jonathan Waegeman (beiden EC Oudenhove), Nathan Poelman (Sparta Moerbeke-Geraardsbergen), Jens Marchand (Olsa Brakel), Jarne Morreels, Glenn Schelfhout, Tom Schepens en Jarno Steenhoudt (allen Jong Geraardsbergen) hoopt men alvast de kern te versterken.
Ook Maxime Cools, die vorig seizoen een punt zette achter zijn voetbalcarrière, zal terug de schoenen aantrekken en deel uit maken van de A-kern.
Alvorens het seizoen van start gaat nemen de rood-gelen het in de Hofman-Cup nog op tegen Juventus Schoonaarde, SV Voorde, KAV Dendermonde en Eendracht Appelterre.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background