11 nov 2005

Peter De Vadder nieuwe trainer KSV

Bij KSV Geraardsbergen is Peter De Vadder aangesteld als nieuwe hoofdcoach.
Peter De Vadder is een licenciaat lichamelijke opvoeding die les geeft aan de Heizelschool voor trainers. Zelf behaalde hij zo ‘n tiental jaren geleden zijn Heizeldiploma.
Als voetballer was hij actief in de eerste en tweede provinciale bij
ondermeer Borsbeke, Gavere, Aaigem, Racing Wetteren, Haaltert en FC Merelbeke.
Zijn loopbaan als trainer begon bij de jeugd van Herzele en Aaigem. Nadien werd hij coach bij de nationale jeugdteams van Zottegem, Standaard Wetteren en Eendracht Aalst. Peter De Vadder was ook actief als trainer van de eerste elftallen van FC Merelbeke en Oosterzele. Met Oosterzele behaalde hij trouwens vorig seizoen een tweede plaats in de tweede provinciale. Ook dit seizoen ging hij van start bij Oosterzele, waar echter na drie wedstrijden in de huidige competitie de samenwerking werd stopgezet.
Peter De Vadder gaat bij KSV Geraardsbergen een nieuwe uitdaging aan. Zijn eerste opdracht is om KSV weg te halen uit de onderste regionen van de klassering. Zelf vind hij Geraardsbergen een club met uitstraling, die zeker niet op zijn plaats staat bij de degradatiekandidaten in tweede provinciale.
Hij was ook tevreden over de eerste trainingen. Er is pittig getraind met
een gemotiveerde kern. Momenteel is er echter wat gebrek aan ervaring bij de jonge groep spelers, en hoopt hij dat de meer ervaren gekwetste spelers (met o.m. Maxime D’Hoore) binnenkort terug fit zijn.

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background