24 jan 2011

Overboelare verliest van Aaigem

Racing Overboelare speelde het afgelopen weekend een degelijke partij tegen de tweede in de klassering, maar echt veel verschil was er gedurende deze leuke pot voetbal niet te zien tussen het voorlaatste geklasseerde Overboelare en de tweede in de stand Aaigem.

Alleen stond het dus na negentig minuten 1 – 3 in het voordeel van de bezoekers.
Aaigem was in de aanvangsfase wel de meest bedrijvige ploeg, al kon racing toch ook af en toe voor aanvallend gevaar zorgen. Zo ging in de 21’ een vrijschop van Bockstael voorlangs.
Goed, er werden door beide ploegen heel wat leuke combinaties op de mat gelegd, maar het was wachten op een misser in de verdediging van de bezoekers om het eerste echte doelgevaar op te tekenen. En het was meteen raak. Kapitein Bockstael profiteerde in de 32’ van deze misser om zijn ploeg op voorsprong te schieten.
Meteen ook de ruststand in deze aantrekkelijke eerste vijfenveertig minuten.

Wie bij aanvang van de tweede periode iets te lang in de kantine was blijven plakken had alvast de aansluitingstreffer gemist. Deze viel al in de eerste minuut na de koffiepauze en kwam er eveneens na knullig balverlies achteraan bij de racingers. De thuisverdediging kende dan ook nog de pech dat de voorzet die hieruit voortvloeide door Pieters in eigen doel werd verwerkt. Aaigem rook bloed en in de 52’ zorgde Sven Raes met een heerlijk afstandschot voor de 1 – 2 voorsprong. Bij Aaigem ging het slot op de deur, en ook al deed racing nog enkele verwoede pogingen om nog iets uit de brand te slepen, voor echt doelgevaar konden ze niet meer zorgen.
Een moegestreden thuisploeg moest in de slotminuten ook nog lijdzaam toezien, hoe een puikkeepende doelman Heymans met enkele schitterende reddingen erger kon voorkomen. In de allerlaatste minuut was de doelman dan toch geklopt op een knal van Beeckmans, die meteen de 1 – 3 eindstand vastlegde.

Wedstrijden KVR Overboelare

Zaterdag 29/01/11
15.30 u KVRO Beloften – Maarkedal B
12.30 u ST Denderleeuw – KVRO -17
14.00 u KFC Herzele – KVRO -8
13.30 u KVRO -7 – Olsa Brakel

Zondag 30/01/11
15.00 u W. Idegem B – KVRO I

 

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background