24 jan 2020

Organiseer jij een activiteit langs Ronde parcours in Zottegem?

Op 5 april trekt de Ronde van Vlaanderen door onze streek. Zottegem is ‘Dorp van de Ronde’ en organiseert ook opnieuw activiteiten. Burgers, verenigingen of bedrijven die iets willen organiseren langs de rand van het parcours, kunnen bij de stad hun aanvraag indienen tot 21 februari via secretariaat@zottegem.be.

Het peloton zal Zottegem binnenrijden langs de Leenstraat, door Grotenberge rijden langs de Grotstraat en de Grotenbergestraat en Zottegem centrum doorkruisen langs de Broeder Mareslaan, Godveerdegemstraat en verder langs Stationsplein en Stationsstraat langs het Ronde Dorp op de Markt, naar de Heldenlaan. Nadien buigt het parcours af op de Elenestraat om naar Velzeke te rijden via de Lippenseweg, de Lippenhovestraat, de Beugelstraat, het Romeins Plein. Tot slot doen de renners de Paddestraat, slaan ze af in de Ruddershovestraat en rijden ze via de Provinciebaan Zottegem uit richting Zwalm.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background