fbpx
14 jan 2018

Nipte overwinning voor KSV Geraardsbergen

KSV Geraardsbergen kreeg het bezoek van degradatiekandidaat Gavere-Asper. Een thuiswedstrijd die dus absoluut moest gewonnen worden.

KSV Geraardsbergen kreeg het bezoek van degradatiekandidaat Gavere-Asper. Een thuiswedstrijd die dus absoluut moest gewonnen worden.
De Oudenberploeg domineerde de eerste helft, maar kon voor weinig doelgevaar zorgen. Het was wachten tot enkele minuten voor de rust om een schot van Maathias Hinderdael naast doel te zien verdwijnen, en even later moest bezoekend doelman Jeremiah De Groote ingrijpen op een doelpoging van Jonas De Ville.
Ook in het eerste kwartier van de tweede helft kon geen van beide ploegen kansen creëren. Op het uur moest thuisdoelman Nick Van Acoleyen tussenkomen na een vrijschop van Niels Belmans. Enkele minuten later kreeg bezoeker Tim Vanderlinden een tweede gele kaart. De thuisploeg profiteerde van het numeriek overwicht en Matthias Hinderdael bracht KSV op voorsprong: 1-0.
In de laatste tien minuten probeerde KSV de overwinning veilig te stellen. Na een corner van Stijn Jacobs kon doelman Jeremiah De Groote een kopbal van Nicolas Crombé uit de lucht plukken. Enkele minuten later kon de Gaverse doelman redden op een schot van Timmy De Vuyst, en ook Jonas De Ville besloot nog centimeters naast. Stijn Jacobs besloot eveneens nog naast het bezoekende doel. In de slotfase van de wedstrijd mocht ook Jorg Nissens, na een tweede gele kaart, vroegtijdig de kleedkamers opzoeken. In blessuretijd moest Jeremiah De Groote nogmaals redden op een doelpoging van Jonas De Ville.
Volgende zondag maken de rood-gelen de verplaatsing naar Osta Meerbeke.
KSV Geraardsbergen: Van Acoleyen, Waegeman, De Vuyst Tommy, Crombé, Hinderdael, Machtelinckx, De Vuyst Timmy, Cools (70’ Marchand Jens), Jacobs (91’ Lammens), De Ville, Nissens.
Gavere-Asper: De Groote, Delahaye (75’ Vive), Vanderlinden, Verougstraete, Vermassen, Rasschaert (84’ Vanrenterghem), Ronse, Moreels, Vancaester, Belmans, Van Meirhaeghe.
Doelpunt: 73’ Matthias Hinderdael (1-0).
Rode kaarten: 65’ Tim Vanderlinden (Gavere / 2x geel); 89’ Jorg Nissens (KSV / 2x geel).

 
Tags

NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background