20 dec 2015

Nipte nederlaag voor Wezen-Vrienden

Met de komst van Asse-Ternat is de terugronde begonnen voor de Wezen-Vrienden. Na de overwinning op Zwevegem-Deerlijk hoopte men bij de Geraardsbergse aanhang op een nieuwe overwinning.


De Wezen gingen van start met Tim Van Driessche, Jeroen Tuypens, Hendrik Tratsaert, Jimmy Hendrickx en Sam Verstraeten. Asse-Ternat begon aan de wedstrijd met Kevin Anneessens, Tim Borguet, Oskar Eryatmaz, Elias Goyens en Frederic Permentier.
De Wezen begonnen sterk aan de partij. Met een Driepunter van Jimmy Hendrickx en punten van Sam Verstraeten en Hendrik Tratsaert kon men onmiddellijk een 7-2 voorsprong opbouwen. Tim Borguet en Elias Goyens zorgden echter voor de aansluiting. Met korven van Jeroen Tuypens en Sam Verstraeten kon de thuisploeg terug uitlopen: 16-10. De bezoekers bleven echter aanklampen en met o.m. afstandshots van Ismail El Hamzaoui en Frederic Permentier namen ze zelfs de leiding over: 18-20. Uiteindelijk kon Bart Spinnoy, met een driepunter, het eerste quarter toch nog positief afsluiten voor de thuisploeg: 21-20.
Met punten van Bart Peeters en Ismail El Hamzaoui kwam Asse-Ternat in het begin van het tweede quarter terug aan de leiding: 25-26. De Wezen-Vrienden kwamen echter op dreef en met o.m. driepunters van Bart Spinnoy, Jimmy Hendrickx en Sam Verstraeten, en de bijdrage van Fabrice Troubleyn en Jeroen Tuypens kon men gaan rusten met een bonus van 13 punten: 50-37.
In een erbarmelijk derde quarter gaven de Wezen-Vrienden echter hun voorsprong uit handen. Met o.m. een afstandshot van Frederic Permentier, en punten van Elias Goyens, Oskar Eryatmaz en Tim Borguet zorgden de bezoekers voor een tussentijdse 6-24. Meteen was de Oudenbergploeg op achtervolgen aangewezen: 56-61.
Via Kevin Anneessens en Tim Borguet konden de bezoekers hun bonus nog verder uitbouwen tot 7 punten: 58-65. Met o.m. een driepunter van een ontketende Jimmy Hendrickx en korven van Tim Van Driessche en Jeroen Tuypens kwam de thuisploeg toch terug langszij: 70-70. Oskar Eryatmaz (Asse-Ternat) en Jimmy Hendrickx knalden nog afstandshots binnen, maar het was Jeroen Tuypens die de thuisploeg op voorsprong bracht: 76-73. In de slotminuten van deze spannende partij kon Asse-Ternat, met punten van Kevin Anneessens en Tim Borguet, toch nog aanspraak maken op de overwinning. Eindstand: 76-79.
Wezen-Vrienden: Jimmy Hendrickx (22 punten), Sam Verstraeten (18 punten), Jeroen Tuypens (10 punten), Tim Van Driessche (8 punten), Bart Spinnoy (6 punten), Fabrice Troubleyn, Hendrik Tratsaert en Sam Tuypens (elk 4 punten).
Asse-Ternat: Tim Borguet (19 punten), Elias Goyens (14 punten), Kevin Anneessens (13 punten), Frederic Permentier (10 punten), Oskar Eryatmaz (8 punten), Ismail El Hamzaoui (7 punten), Bart Peeten (5 punten), Hendrik Eryatmaz (2 punten), Jan Goyens (1 punt).

 
Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background