22 mei 2010

Nieuw voetbalproject geeft jeugdopleiding voetbal

De jeugdverantwoordelijken van KSV Geraardsbergen en VK Onkerzele hebben de krachten gebundeld om een uniek voetbalproject in eigen streek uit te werken onder de nieuwe naam Jong Geraardsbergen.

Het letterwoord ‘Jong’ verwijst naar de oorsprong van de vernieuwde club: Jeugd Onkerzele en Geraardsbergen vertolkt perfect de vooropgestelde visie om jong voetbaltalent op te leiden en doorstroming naar het eerste elftal te verzekeren.

Onder leiding van gediplomeerde trainers proberen de organisatoren alle jeugdploegen dezelfde spelopvatting bij te brengen waarbij fun, opleiding en het kind centraal staan. Met het opleidingsplan wil men een uniforme aanpak uitwerken op vlak van trainingen, zowel op technisch, tactisch als conditioneel vlak en dit voor zowel de recreatieve als de competitieve ploegen. De bedoeling is dat deze rode draad vanaf de duiveltjes tot en met het eerste elftal wordt gevolgd.

De verschillende seniors- en jeugdploegen van Jong Geraardsbergen trainen en spelen op het terreinencomplex in de Voldersstraat te Onkerzele.

Meer informatie volgt de komende weken op de website www.jonggeraardsbergen.be.

 
Tags

Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background